Navštíveno 1101x

nabídněte mi nějakej zesíček :)
nejake konkretnejsie poziadavky?...čo pojde na ten zosik, pri akom odpore, cena?
mam MNC S3000:
4omi:1 kw RMS,
2ohm:2 kw RMS,
1ohm:3 kw RMS. Vpohode šlape aj na 0,5ohmu, namerany vykon 4 kw RMS. a aj 16V v pohode zvlada. keby si mal zaujem. kludne ošlem fotky aj popis.

20.09.2010, 08:57 |
peetm Co takhle GZPA 1.6000D?
jen tak pro zajimavost jaký jsou ceny panové :) taky takhle něco sháním a abych věděl co se tady prodáva :)
mel bych mono od B2audio, novy se zarukou
4 Ohm 1x 600W
2 Ohm 1x 1050W
1 Ohm 1x 1800W
Cena : 15 990kč
v pripade zajmu piste do mailu
vykonově drahý....za ty penize může být něco uplně jiného a s jinejma a hodně jinejma RMS Wattama...

21.09.2010, 19:40 |
petis Docela by mě zajímalo jakej zesík by to byl? Koukám samej odborník tady:-)))
jako petis :-)
pouzitej mozna, novej asi ne..
cus lidi,kdyz koukam na ty ceny tak si pripadam jak v hifi kramu +dph,ja jsem tu nabizel eyebrida 2kw za 6000 a jedinej clovek se mi ozval a stejne shani dal,pokud bych mohl jen tak poradit jako ze jsem spise domaci hifista tak bych koupil dva zesiky co se daj zparovat ale chudak auto
Taky myslim , ze B2audio je velkej shit :o))))) prej +DPH
kluciii kujva nejsu watty jako watty
Luda jaky mas zkusenosti s touto znackou, ze ji pomlouvas? myslet znamena ho.no vedet :-)
luda551 vole nejdriv si neco prostuduj pak neco han protoze jesi je b2 audio sracka a shit jak ty pises dam ti maximuse i z kickerama pod stromecek

24.09.2010, 21:58 |
petis :-))) Luda to myslel ze srandy, protoasi ty smajlíci:-))))))
zeldahifo jakou mas predstavu ceny
petis o jednej znacce bych vedel kera ma za uplne stejnou cenu i vetsi vykon ale bohuzel jen napsanej -))
Petis asi jako jediny pochopil :D co basnik myslel
pavel & vinzek : kluici byl to joke ,vim ocem je rec ,)
tak at se tu moc nesnazite a zbytecne neplytvate cas,napisu to takle-
Emphaser 2,2kw za 7,5tis.je pro Zeldu drahy,takze nabizejte zesiky za min fufnaku,more:-)
no trak pak jedine at zabehne do tesca pro nejakej ten sunt -))
hele na aukru sou taky zesiky co maj 2 i 3 kw a stojej 2000kc :o))))
Tak nevim , proc sem kupoval zesik GZNA 1.2500D za 8tisic....
luda pac si lopata :-))))
mam novu DD m3a max 4600w

01.10.2010, 10:27 |
gigo