Navštíveno 642x

Prodam zesik monoblok o výkonu 2000wat rms za 6000kc,dale 4kanal o výkonu 4x120wat rms pri 2 ohmech za 4000kc,dva sw 2x4ohm o výkonu 750wat rms za 4500 oba,vse je v krabicich,minimum pouzite,rekl bych ze zanovni az na zesiky ty bohuzel v kufru nezustali bez skrabnuti.Vse od zancky kterou jsem uvedl v nadpisu jedna se o serii True,v nedeli nabidku rusim,do te doby rychle piste nebo volejte 602880470 jsem z Plzne

16.09.2010, 19:42 |
hoff A kdyz si to od tebe koupime na aukru, budem to mit levnejsi :)
No to je mozny ale tam to zrusim i v nedeli pred koncem aukce pac ty ceny sem podhodnotil a ted mne to celkem ....
no jo ale jestli tam někdo přihodí tak budeš mít jen oplétačky :)
Myslim ze nikdo neprihodi na aukru se nepohybujou lidi co se vyznaj,proto jsem to hodil sem na forum,koukni ze tam obcas lidi prodavaj super veci a nikdo ani neprihodi,nebo presne naopak,totalni bulsith a lidi se pretrhnou.Ja mam rad kvalitu a radeji si priplatim abych ji mel,kdybych nemel seri Y tak tohle nikdy neprodavam.Ale jen do nedele pak to necham ve skrini az do jara.
zdarec, ty 2kW rms, co je to za označení?
To je výkon pri 1 ohmu,cistej je neco kolem 1983wat rms.
kolik je cane 1 wooferu??dík
jasný, ale já chci vědět, co je to za zesik, abych na něj někam mrknul
Znacka je Eyebrid,napsal jsem to nahoru v nadpise,koukni na M+h plzen.

18.09.2010, 23:42 |
hoff | Upraveno: 2010-09-18 23:57:01
Zeldo najdi si napr Udimension ProX-2K totozna streva. . .jezdim s nim sezonu dB Drag a zmereno 1650rms pri 1,1ohmu zatez
edit: jinak cena na aukru pekna za 2kW

19.09.2010, 11:27 |
Fiku a hele moje bývala muzika:-)
No vzdyt jsem to rikal,muziku si necham do jara ve skrini a zapojim ji hned jak nebudu muset vozit kocarek,Kdyby lidicky na aukru muzice rozumeli tak by brali vsema deseti,ale oni kupujou debesi a magnat a basowwy repro 10000wat za dardy.Uz at je JARO jinak vsem preju kvalitni poslech hudby ve voze.