Navštíveno 491x

11.09.2010, 09:10 |
Robo Kamarád shání něco slušného do Felicie,bude to hrát jen na rádio.Díky
Ahoj at jsi koupí hertz dieci,brácha je má ve služebáku,a hrajemu to na kenwooda,a super i já jsem čuměl jak to krásně hraje i prostorovost super za mě doporučuju :-D
jinak Roberte ty kábly už nemá,mě štve chtěl jsem si vzít taky 2 páry na MD a TUNER :-(((((,měl bys zítra čas?? jinak canton fonum 701 už jsou doma,no co jse týče zvuku bez komentáře :-))) musíš slyšet

11.09.2010, 11:30 |
Robo Ahoj,s časem jsem úplně v prd...,budu dělat trubku na servu u Golfa a na Ariela nový spojkový válec,tlumiče,pak se jede F1 a nevím,jak to budu stíhat a to ještě musím kamarádovit zapojit muziku ve Feldě,takže času budu mít maximálně na cigáro:o) Jinak ty Hertze jsem do 1.500,- nikde nenašel:o)

11.09.2010, 14:06 |
prohifi.cz | Upraveno: 2010-09-11 14:19:17
Mrkni sem:
[ Link ] prodavali se nam velmi dobre - mas tam uz 25 mm hedvabne vysky a na radio hrajou hodne prijemne. 1570 vcetne postovneho (to je pres 1500 zdarma) a mas nove repro se zarukou. Navic jsme na ne tusim jeste nemeli zadnou reklamaci, a to se jich prodalo moc. U mnoha jinych znacek v teto cene je reklamaci celkem dost - zrovna treba Hertz Dieci jsme reklamovali celkem dost.