Navštíveno 1245x

Prodám Helix 636 Avantgarde, balení obsahuje, 2x středobas, 2x výhybka (chybí vždy jedna mřížka a jeden šroubek na jednom terminálu), 2x Výška, origo krabičky na celý obsah a origo krabice. Středobasy hrají, ale je potřeba je nechat přemotat. Už přemotávané byly, bohužel poněkud prasácky, měniče jsou tedy oblité od lepidla. Hráli u mě v autě. Nechám za symbolickou cenu 500,-
Parametry
výkon: 70/90watt RMS/max
frekvenční rozsah: 52-25000Hz
impedance: 4ohm
citliwost 1W/1m: 90dB
Vyhybka
12dB cross/octave s ochranou výšky
high quality MKT capacitors
crossover cut point: 2,8kHz
tweeter level adjustment

vyhybky

výšky

středobasy

terminaly

zlomená kuprexidová destička u jednoho terminálu (zapoměl jsem to dopsat nahoru do popisu) na funkci to nemá vliv, repro kabel se dá uchytit i takto, jen to chce ten ulomený kousek přilepit třeba lepenkou, nebo opravit - vyměnit destičku, nebo přilepit nějakým lepidlem nebo tak nějak...

Já bych je vzal, jestli ještě jsou
jsou tvoje, pisu ti maila

07.09.2010, 22:29 |
Cenda no ty vole, i s opravou jsou zadarmo. Skoda ze tam nejsou origo vysky.
cenda> origo vysky (z druheho setu) mam porad v aute, sice uz mam u nich RS6 stredy, ale ty vyskace mi jsou svym zvukem natolik libive ze ty z rukou nedam ;) tenhle set jsem koupil s temahle vyskama (mimochodem vysky to jsou od helix 236 aspon tusim). co se tyka ceny, nevedel jsem absolutne co za repro chtit, vzhledem k tomu ze ja mam v aute prave jmenovane RS6, jsou pro me tyhle stredy (tim spis kdyz je mam dvakrat a oba sety se stejnym problemem) akorad veci na kterou se zbytecne prasi... nechces nahodou ty druhy? ;) jsou to ty, co si mel jednu dobu ty sam v aute ;)
ahoj už jsou prodaný že?? vzal bych je
Svacinka: jsou prodaný, jen čekám až mi pošle Michal Č.ú. abych mohl poslat peníze.
JJ koupeno. Díky za super jednání

08.09.2010, 08:08 |
Cenda buh vi, jestli to nejsou ty ode me :-) jednu vejsku jsem mechanicky poskodil, tak jsem k nim dokupoval hxs 1 (standardne u 236tek).
Ale já je nemám kam dát, MP vyhazovat nebudu :-)
aha, tak mozna ze to ty od tebe budou ;) ja mel pocit ze ty druhe prave vcetne origo vysek ze jsou po tobe ;) tenhle set byl puvodne u yawora, pak u jeho kamarada mirka_m a nasledne u me. druhy set byl kupovany od smrady a mam pocit ze mi prave rikal ze on je mel od tebe ;) ale to je jedno ;) nejsou to spatny repra, za opravu majiteli jeste dlouho a dobre poslouzi...
No jestli tedy dobře čtu,je k mání toto celé ještě jednou?Jestli ano tak prosím mám zájem...
ano, mam tu dva inzeráty, nicméně druhý set je zamluvený do zítrka, pokud by zajemce padl, beru te jako nahradnika

08.09.2010, 23:42 |
Cenda mel jsem jak tyhle s hxs1, tak s origo, ale komu jsem to prodal ... jeden set mozna sel k Smradovi. Kazdopadne ty kompa byly hodne slusny, nechapal jsem proc se prestaly vyrabet.