Navštíveno 898x

Prodam kompa focal V2. k tomu navic pridam 2 vyzky a 1 vyhybka foto poslu...Cena 3tis dohoda mozna..
super kompa za ty prachy :-)
Nova cena 2500,+posta cena pevna

07.09.2010, 20:49 |
madmaik | Upraveno: 2010-09-07 21:04:05
nejaky udaje? a jak moc sou hrany?
jsou cajk mam je 2 mesice kupovane od kluka tady z fora jdu do lepsich byly prozatimni ale 13W7 neprehlusi:D Moznost predvest v Melníku..
mam je stale v aute ale uz mam obednane jine takze specham..Nafotit muzu zitra Svacinka je slysel muze ohodnotit a Bladzej taktez,nic vadneho..
nezkreslujou, fungujou, ale jak hrajou moc nevim :D
Tak zase nejak jsi je nezkoumal a spis jsis chtel poslechnout basak,ale jde o to ze nechrci a podobny nesmysly..
asi bych je vzal,bylo by mozny poslat foto vysek + jsou k tomu nejaky domecky na vysky?
JJ jsou ale jen ke dvema vyzkam co mam v aute ty dalsi 2 jsou bez domecku jsou spise jako nahradni:D pac mi kamarad rozslap jednu vyhybku tak jsem koupil dve vyhybky s dvouma vysakama:D tak proto k tomu davam 1 vyhybku a 2 vysaky navic:D
foto by bylo az zitra pac jsem si dal tedka akorat veceri a pivo takze se mi nikam nejak moc nechce a do auta nemam to nemam moc blizko spis zitra mam ranni a kolem 2hod byvam doma tak ti mohu poslat foto nebo jestly mas vazny zajem tak skocim klidne ted vyfotit ale zalezi na tobe...
jj to jsem tak nejak pochopil.tak mi dyztak hod foto tech vysek a domecku do mailu az budes mit. dyztak bysme se dohodli tam :)
znáš to honzine za líto beru :-DDD
me nebo nekomu jinymu? :)
dneska si pro ne prijel pan ze steti jak jsem psal cim driv tim lip..
sry neber si to spatne ale ja jsem na to spechal a kdyz mi nekdo zavola jedu k vam pro focaly tak jsem jen rad pac cekam az mi prijdou jiny repra..