Navštíveno 1090x

Zdravím. Mám na prodej několik car audio věcí:
radio: Alpine CDA-9855R, krabice, manual, klíče, obal na panel... Kdo zná, ten ví, TC, 3way, filtry atd.
4.000,-
monoblok: JBL Gto 601.1 + dálka, kvalitní mono ve slušným stavu, oděrky se samozřejmě najdou... 3.000,-
woofer: G-Z GZTW-30T, odzkoušenej dvě cesty do práce v uzavřence, poté uloženej. V podstatě fungl. Plánek na BRX a BP bednu pošlu mejlem. 600,-
kabel: padesátka Carpower, stříbřená mědˇ, transparentní izolace, cca 6m + poj. pouzdro grátis. 1.200,-
2kanál: Audison SRx2 (první série), funglovka, jen vybalenej a pomazlenej, nikdy nezapojenej. Pěknej, kompaktní dvoukanálek např. pod sedadlo. 2.000,-
Chodím sem sporadicky, komunikace tedy radši přes e-mail v profilu. OT a rejpání povoleny :o)
pokud je ten SW za 600 tak mám zájem a prosím o blokaci pro me.
Piskoteek: máš ho bloklej.
Přidávám nějaký fotky. Ke kabelu je v ceně ještě masivní oko sinus. O cenách se dá rozumě jednat.

máš mail s adresou. Děkuji
Piskoteek: mail nedorazil.
edit a up: kabel je 6,8m dlouhej + 20cm k poj. pouzdru.
kurna to neni možny:( mas icq? rozhodně ho beru.
cena na tu 9855r v euro ?
Ahoj berem to SRX, len mi nefunguje mail.
hele není to náhodou tvoje?
[ Link ] já jen že tady chceš něco jiného než na té aukci, což není pěkné že!!!
nic bych odnej nekoupil zato jak to má tady drahé !!
a neni divné rádio ktere stojí třináct dáš za 4000 ???
jo taky už jsem je našel :)
Piskoteek: tak to je prekérka, když dva dny nic nedošlo, měl jsem za to že jsi vycouval a dohodnul se s druhým v pořadí Máášou :o(
jasisoft: už je pryč
franto: o.k. je tvůj. Akorát na Slovensko jsem ještě neposílal, jak to probíhá? Nemáš tady někoho, kdo by ho převzal?
cendler, mikísek: horký hlavy :o)))) Tomu se říká posloupný sled událostí. Inzerát jsem tady upnul 24.8. Druhej den 25.8. dopoledne píšu, že o cenách se dá jednat. Nikdo nejednal. Včera večer jsem alpinu a gto hodil na aukro, se slevou, protože se to asi zdálo drahý. Dneska ráno jsem na aukro přihodil kabel a SRx, za stejnou cenu jako tady. A teď hovořte :o)
psal jsem ti na mail co mas pod nickem a 100% se odeslal!!! no čekal jsem že mě vyšoupneš!! Pokud sis myslel že jsem vycouval mohl jsi napsat třeba sem nebo na muj mail či icq..Prostě super jednání.Aspon jsi mohl řict že me třeba přeplatil a at jdu do p... nebo tak něco..
muze tady aspon dotycny prodavajici napsat co je jeste vse aktualni k prodeji?At se tady vubec vi,o co clovek muze mit zajem a co je uz prodane..
mišáku SW ktery mel byt pro tebe nejspíš už nebude jak vidiš.
Takže, aktuální je monoblok (2.500,-) a kabel+bižuterie (1.200,-)
Piskoteek, Misa 106: sorry kluci, na mejla mi prostě nic nepřišlo. Od ostatních zájemců ano. Všem jsem taky poctivě odpověděl. Asi chyba v matrixu no :o( Výherce je Mááša se kterým jsem už stopro dohodnutej. Má ho za stejnou cenu jako je v inzerátu, nemám důvod někoho upřednostňovat nebo šmelit jak na handlu. Však ono půjde co nevidět okolo něco jinýho, na prodej je tady toho mraky.