Navštíveno 554x

shanim pro znameho radio. Potrebuju aby to melo displej, cetlo to mp3 na dvdcku, displej byl prehledny a bylo snadne listovani, melo to usb a umelo to z toho poustet filmy, aux vyhodou, vystup na lcd. nejlepe neco od jvc. Sra*ky ripspeed a jina neznackova radia nee. POuzite a cena kolem +-max. 5000
kousicek nad cenu ale zase funglovka
[ Link ]
potrebuju aby to melo displej treba jako jvc avx1,2,33,44 atd.. tenhle je pro nej nevyhovujici bohuzel
No,možná bych pustil moje zánovní AVX33.Tedy už ho předběžně zamlouval kluk od nás z práce ale můžu se ho zeptat jestli ho ještě bude chtít.Jinak je sice bez záruky ale staré cca 6měs. tady z fóra a absolutně stav 1A.Já totiž jdu do 2DIN a tak proto prodávám...více asi mailem a cena je právě těch 5 tis.Ty si ode mě bral ten volant?Když budeš chtít,tak dej vědět.
Mám tu doma DVD JVC J-KD-DV4202 do auta + dálkové ovládaní + monitor ZENEC ze-mu703 + kabeláž + držák monitoru Zenec. DVD přehrává všechny formáty i GIGA MP3. Málo používané, přes monitor i ochranná folie pořád. e-mail: vondr00@seznam.cz a cena 4000 Kč