Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: Rainbow SLX 265, koax 4x6, aktivní subwoofer, MDF podložky

o Navštíveno 457x o
o 31.07.2010, 14:36 | kavak | Upraveno: 2010-07-31 14:47:26
Dělám si hudbu ve své Octavii I, moc se mi líbí Raninbow SLX 265 delux už jsem je jednou měl a tak bych si je rád koupil znova. Samozřejmě potřebuji také vyměnit zadní ovalý, abych se vyhnul zásahům dám tam stejný rozměr a pro své rozměry bych volil aktivní subwoofer, nabídněte jestli nemáte nějaké nepotřebné kousky doma :-). Kdybi náhodou někdo měl MDF podložky za slušný peníz rád si je vemu taky.

Má octavii smysl tlumit tecsoundem nebo mám koupit něco lepšího? Tlumil jsem si kdysi tecsoudem felicii ale ted na něho neslyším moc chválu.

o 31.07.2010, 17:09 | hoff
tady [ Link ]

tlumil jsem Vibraflexem a spokojenost veliká.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3469 sekund.