Navštíveno 608x

Kedze moja alpinka umrela (swx-1043d), potrebujem nieco nove na hranie a hlavne co neumrie na Slash-i 1000/1. Cize RMS okolo 700-1000 a hlavne nech to nema 150L bednu. Idealne 10w7, 8w7, 12w6 alebo aj inu znacku, adekvatnu k Xkovej alpine co som mal predtym. Vdaka
[ Link ] skus tohle malo pouzivany koupeny novy dam zaruku
prepac ale hollywood nie....nemam ich v laske
A co by jsi říkal na AUDIO SYSTEM KRYPTON 12 ;-)
Cena : 5.000,- Kč (plus pošta)
konny ta cena je super. je to jednocievka alebo dvojcievka ? Novy alebo pouzity ?
Je použitý ale jen chvilku - žádný dBdrag a nebo něco podobného, a je to jednocívka 4 Ohmy 1000 watů RMS, na Slashe 1000/1 ideál. Dám na něj klidně osobní záruku.
no pokial bol pouzity tak nie, tym padom je 5000 moc kedze novy je za cca 8000....
Sorry za OT, ale mě se zdá sleva 3 litry za chvilkové odzkoušení víc jak adekvátní.

21.06.2010, 12:22 |
TROY Měl bych tu na prodej JL 8W7,ale na Slash ideální,ale zase to je jen 8"
Milhauzz: sorry ale nebol si pri odskusani ani nevies co sa s tym robilo. Uz som kupil woofer ktory bol chvilku skusany a nakoniec cievka zadrhavala a vysvitlo ze woofer dostal supu este za surova.
TROY: to ma velmi zaujma, aku cenu si predstavujes ? 8W7 je velkostou prakticky 10palec takze to by aj vyhovovalo.

21.06.2010, 16:39 |
TROY to 8W7 je nový nikdy nenamontovaný
Představu mám takovou,že 5000 našich
TROY: ok, beriem, posli mi pls na moj mail v profile nejaky kontakt a cislo uctu, pripadne paypal nech to mozem vyplatit a mozes mi to rovno poslat. idealne ak by sa dalo kurierom, pripadne by som sa v priebehu tohoto tyzdna pren zastavil ak mi napises odkial si. vdaka

21.06.2010, 22:58 |
TROY zejtra ti napíšu co a jak a optám se jestli nejede někdo do blavy