Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > Prodám nikdy nepoužité Morel Hybrid Ovation 6

o Navštíveno 703x o
o 17.06.2010, 14:32 | hifimagor
Uz mi tu lezi par mesicu auto uz je pryc a uz pro ne nemam vyuziti.
Jen rozumné nabídky není to tesla takže nabídky 2t a podobně ani nevyslovujte

o 17.06.2010, 15:30 | mishan
no ono jsme tady totiž všichni uplně blbí a nevíme co jsou Morely :-)))) LOOOL, tohle mužeš napsat tak na aukro, ale ne tady
o 17.06.2010, 15:40 | hifimagor
no tak zrovna tohle byt tebou moc netvrdim kdyz se podivas na hromadu inzeratu tak jsou nabidky za kvalitni radia repra na polovine realne ceny a mysli si ze je v poradku nabizet 4t za neco co ma hodnotu podstatne vetsi a muzes se se mnou hadat ale je to zde bohuzel uplne normalni praxe. nemluve o zasilani nabidek na email s uplne smesnyma cenama. prodaval jsi je tu a nemyslim si ze se to nestalo i tobe aby ti nekdo nabidl smesnou cenu
o 17.06.2010, 15:47 | clown
no na druhou stranu .., jsou tu lidi co se ani z morelu nepo ...,
tak napis cenu a nedelej zagorku :o)))
o 17.06.2010, 15:48 | durus
btw. ked nieco predavas a nenapises cenu kolko za to chces, tak sa necuduj a nestazuj ze dostavas na mail neadekvatne ponuky. vzdy ich mozes ignorovat.
o 17.06.2010, 15:55 | hifimagor
ale panove vse je otazkou nabidky a poptavky neadekvatni nabidky samozrejmne ignoruji jen jsem rovnou rekl ze nabidky kere jsou smesne je zbytecne davat. jedna vec je moje predstava druha vec je jaka je aktualni nabidka a tu ja zjistuji takze nechme zbytecnych ot. pokud neokda ma opravdovy zajem rad se o cene pobavim ale nema absolutne smysl zde zavadet zbytecne OT diky
o 17.06.2010, 22:02 | mishan
mě směšnou cenu nikdy nikdo nenabídnul, prodal jsem je pouze o 500Kč výše, než byla nejnižší nabídka ;-)
o 20.06.2010, 12:03 | JA
dám 1500!!!!!!
o 21.06.2010, 14:18 | Tom 156
co vymena ? [ Link ]
o 22.06.2010, 12:16 | hifimagor
pouze prodej vymena ne
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4206 sekund.