Navštíveno 1013x

Info o zesilovaci
[ Link ] Info o Subwoferu
[ Link ] Cena kompletu je 7 tis,oboje je 2 mesice stare vse se zarucnim listem....dam k tomu i komplet kabely za 2 tis....vse koupene v Ahifi...na cene se da domluvit

tak ja vam upravim cenu na 6500

24.05.2010, 20:45 |
DaveX Odkud si?

24.05.2010, 21:52 |
kucik Kolik za zesík?
Cau cau hele Bystrice nad Pernstejnem...no za zesik,porad stoji nejakych 6500..vzhledem k tomu ze je dva mesice starej tak bych nabidnul 3500-4000 kč ma zarucaky vse k tomu

24.05.2010, 22:25 |
DaveX Jáj škoda, že to máme tak daleko. Jinak bych možná ten SW zkusil. Chtěl bych ho slyšet u sebe, protože když jsem kupoval SW, tak jsem měl dilema právě mezi tímto SW a SW od crunche.
odkud jsi? neni kdyztak problem se stavit :-) ale tohle mne prijde jako opravdu kvalitni v ahifi mne to dali dohromady stim zesilovacem a rikam na to jak je to Stecko velky tak se docela rozvybrovalo :-D

24.05.2010, 22:37 |
DaveX Až za Ostravou :) 208 km, to nemá cenu. Mám teď toto:
[ Link ] tak nevím, zdali bych si moc pomohl :)) poslouchám takřka vše, takže si myslím, že pro mě BR byl ideál. Ale chtěl jsem slyšet i to hifo někdy no :)
tak to je dalka chlape :-/ :-) myslim ze kdyz se mne zpetny jednou valelo po zemi tak to mluvi za vse :-) mozna spatne drzelo :-) hlavne ten sub ma krasnej design hlavne ta lestena strana
kupuju ...dohodnutý sme doufam