Navštíveno 529x

Koupím monoblok nebo 2kanál s cca 300W RMS do 2Ohmu (takto mi bylo poraděno zde na fóru). Hledám levnější kousek, kdyby byl okolo 2tis., bylo by to super.
Nemáte někdo, prosím??
Čus, netuším, na co to potřebuješ, ale mám Magnat combat 2000. V můstku na 4 ohmy má okolo 300rms, na kanál 2*110. Na 2ohmy má mít 2*220 a v můstku 1*500 (je stabilní do 1ohmu).
Stav - povrchové škrábance, mírně setřený nápis.
K mání za 1900,-.
Mám to na RE Audio RE12 viz.
[ Link ] -
Moc se v tom nevyznám, ale místní znalci mi poradili mono nebo 2kanál. Pasoval by ten tvůj/stačil by?
EDIT: Jak vypadá je mi šumák, nebude vidět :-) To je jedna z mála věcí co vím

17.05.2010, 20:19 |
jarda333 | Upraveno: 2010-05-17 20:22:32
Řekl bych, že postačovat bude. V můstku by ale šel na 2 ohmy, takže bys musel jen opatrně nastavit. Každopádně to v pohodě vydrží a výkon by měl být podle mě vyhovující. Jinak - pochybuju, že bys v téhle ceně koupil něco lepšího.
Tedy upřímně - zcela ideální kombinace to není, zvlášť pro začátečníka, ale při troše opatrnosti k průšvihu nedojde ;-).
tenhle se nezamlouvá, přeci jen ten monoblok by byl pro ten tvuj woofer vhodnější.
[ Link ]
Dexter: Pořád nad ním přemýšlím, hlavně jsem na firmu Magnat neslyšel nic moc dobrýho. Ale na druhou stranu jako začátek asi proč ne, co?
jarda333: Jak moc na prodej spěcháš? Potřebuju trochu popřemýšlet a poradit se, páč koupi SW jsem trochu uspěchal a proto řeším peripetie se zesem...
OK, poptám se, pouvažuju a dám vědět...
Stále k prodeji dvoukanál Ground Zero
[ Link ]
M@rtin: Byl by kompaktibilní k tomu mýmu SW? A cena? Nějak jsem ji nenašel...
k.kanak: Já jsem na něm měl pověšený Powerbass M-10 v uzavřence.
Cena 1200,-
Ten můj je ale dvoucívkovej, nevadilo by to??
k.kanak:
2ohm je možné připojit
Výrobce píše tohle:
2 x 150 WRMS @ 4 Ohm (14,4 V, 1% THD)
2 x 250 WRMS @ 2 Ohm (14,4 V, 1% THD)
2 x 300 WRMS @ 2 Ohm (14,4 V, 10% THD)
600 watt maximum output power
2 ohm stable
brideable
mosfet power supply
adjustable lowpass 50 - 250 Hz
adjustable highpass 50 - 250 Hz