Ako zacat. Asi najlepsie postupne. Tri roky som spekuloval ako urobit SQ do Seat Leon 1P. Dva roky som navstevoval rozne diskusne fora, pocuval rady, napady a kupoval podla rad. Doba ide rychlo hoc ja tvrdim, ze kvalitne veci maju hodnotu stale. Tvrdo uvazujem, ze nie len moja ale aj priatelov prace na tomto projekte dostali riadne zabrat a svetlo sveta projekt neuzrel ale nelutujem toho. Spoznal som pri tom skveleho cloveka a priatela Mr. Okusha a to je pre mna asi to najpodstanejsie. Bolo uz vsetko pripravene na konecnu fazu skladania a bum auto sa predalo ale bez muziky. Freakovia od muzik asi vedia o com pisem. Uvedomujem si zlu financnu situaciu na trhu a preto nic mi nebrani aby som pockal ale i napriek tomu tu dam tento inzerat ze predam a potom sa rozumne rozhodnem, urcite zarobit na tom nechcem:
JL 10W6v2 - funglovka, Audison VRX4 ako novy (ciastocne pouzivany), DLS A6 - funglovka, K2P Focal - ako novy (ciastocne pouzivane), znackove STINGER Kable obalene uz v ochrannych puzdrach + aj -, ODDYSEY bateria este nepouzita, Distribucny blok Audison ako novy este nepouzity, +,- svorky Audison namotovane boli cca 4. mesiace, sub pripraveny len ocalunit - alcantara cierna je pripravena tak ako ja spodna doska a bocne dosky. Foto asi ako to vyzera dam dole. Vsetky realne fotky postupne doplnim na svoj web www.cila.sk uz teraz spekulujem nad novym projektom ktory verim bude zachvilue a verim, ze sa dockam aj SQ muziky ...