Navštíveno 836x

cus lidi koupium bednu zesilovac jen v top stavu diky nabidnete kdyz bude fotka bude to parada honza.mistr@seznam.cz
no asi by chtelo trochu napsat zhruba co a do kolika....
tohle je jak kdyz das inzerat "koupim auto"..o))))
no vzdyt jo:-)ne delam si srandu:-)tak kdyz by to bylo od alpine,hifonic,JBL,hertz ,cenovka tak do 5000 ticis diky moc
mam na prodej sw hifinics ZX 12BPi a zesilovač alpine monoblok mrp-m350 za 5000kč ti to necham hraje to super jsem z brna
ahoj lakava nabidka kkolik to ma rms sw a dostacujici zesilovas:-)popripadne bych mel zajem
sw ma 500rms a zes ten nevim přesně ale mam pocit že 350rms ale hraje to dobře mam to v bravu a rezonujou mě i zadni blatniky
no to by ch bral ja jsem z prahy nemohi by jsem si dat kdyztak nede spicha teda pokud by ti to nevadilo hmm
to nevim ja ksem ted od rana do večera v praci aji přes vykendy jinak bych dojel ale ted se mužu utrhnout s prace tak na hodku max 2 a musim zas spadky
nic musim valit zitra tady budu večer kolem 8-9 tak to dořešime
hlavone:)mohl by jis mi posalt fotky prosimte diky moc jsem zvedavej jak to vypda
hlavone:)mohl by jis mi posalt fotky prosimte diky moc jsem zvedavej jak to vypda
Ahoj hlavone je to tohle co mi nabízis diky honzaa

tak to bych mel zajem jak dlouho ho ho mas a v jakym stavuje podle tebe hlavn e uprime prosim nechci koupit nejakej hrob dikdy :-Dty mi tu muzes rict je to ve 100%stavu top a pritom to budde nejakej vybehlej reprak nechic ti nic zazlivat jen se ptam diky honza:-D
je v super stavu jediny co tam je tak že sem na bednu z boku přivrtal zesik nic vyc jo a na plexy je malej skrabanec ale hraje jak ma!!! ja ho mam cca pul roku a kamoš co ho měl předemnou tak ho mohl mit tak 3 měsice a hral mu na slabym zesu
tak kamarade jestli je to pravda tak ho beru ted uz jen si domluvit jak a kde se sejdem:-) hmm..diky honzaa...v sobotu bych mohl prijet na pulku cesti do brna!
ja bych dojel ale fakt nevim kdy budu mit čas ted mame v praci fofr takže se na pul dne neutrhnu
No tak to je spatnyyy no tak ja jedu v pondeli na skoleni do uherskyho hraduste takze bych mohl vecer ale nevim v kolik to bych ti kdyztak zavolal a pockal by jsi na me nekd eu dalnice smer praha nekde na benzince to by slo ne!
to by slo mohl bych počkat na shelce na dalnici směr praha kousek od rosic kousek od tam dělam takže to by bylo idealni
no tak fajn kdyztak mi sem napis cislo tvoje ja ti zavolam a dohodli by jsme se jeste jo!a cena je pevna nabe jsi ochotnej jeste neco slevit diky za odpoved!
cena je pevna a čislo napišu na mail
jasny diky a mas to jeste v aute zapojeny ze by jsi mi to tam pustil byl bych radsi!vypojit bednu a zesilovac neni tak slozity ne?!?!?!
Čus lidi koupim SW hifonics ZX 12BPi a zesilovač diky moc za nabidky diky moc do 5000,- max do 6000,- diky moc za nabidky honza..!
Cus chlape tak co jeste zadna zmena:-)a jak to hraje:-)ja jsem jeste nic nesehnal takze nuda:(