Navštíveno 892x

05.04.2010, 21:11 |
leserpen | Upraveno: 2010-04-05 21:11:35
Koupím 3pásmové repro.Něco jako focal polyglass 165VR3.Měl jsem předtím RF T162S ale RF tří nedělá.
Díky za nabídky.Jo nevíte kde skončil Marauder?
pokud chceš něco pro aktivní zapojení, tak mám na prodej Dego Master 2000T, středy Helix S802 a středobasy Helix S801 (RS6), set si výborně rozumí, samo prodám i po částech, víc info na mailu nebo telefonu, mám případně ještě na komponenty Hertz Mille
tady jsou ty středotóny
[ Link ]
Moc díky za nabídku,ale je to na mě moc high end.
ale notak :o) pokud chceš třípásmo, tak z levnejch komponentů to nemá moc cenu, to zkus spíš slušný dvoupásmo, třeba Mille :o)))
hele radsi poradny 2pasmo!!!! jinak to nema cenu a nenaladis to !
hm koupil jsem novou RS s sound systemem a chci to vše vyhodit,ale je mi líto když už tam jsou třípásma tak je tam nedat.Jinak Bolero zesík atd půjde vše pryč

08.04.2010, 08:38 |
Escudo | Upraveno: 2010-04-08 08:39:03
tak levný třípásmo dělá třeba Fusion, čili extrem audio, tušim že vychází kolem 4k
no to mi připadá zase nějaký podezřele levný.Myslel jsem kolem 10ti.Když radíte 2pásma co RF162s?Měl jsem od nich pár repro a vždy spokojenost.
pokud chceš ozdobu, tak klidně RF :o) , ale pokud chceš něco co bude skutečně hrát, tak se týhle značce vyhni. Uměj možná basáky. Vždycky je důležitý co kdo poslouchá, podle toho je pak dobrý vybrat systém. Do 10k by jsi se vešel i s tim mým HighEnd systémem možná
případně ti můžu pučit dva dvoupásmový sety vyšší třídy a kdyby se ti něco z toho líbilo... Mám starší Hertz Mille a pak Helix RS6 + Dego Master 2000T, ceny budou hodně rozumný a k 10k se ani zdaleka nepřiblížej
Každopádně se na nový 3way vyprdni, pokud nevemeš ten od Escuda (tam je cena hodně luxusní).. Do 10tis raděj 2way nebo již nabídnutý 3way od Escuda
Escudo-cena HighEnd,Hertz,Helix?
klidně na mail.Díky jo a ještě mi nikdo neřekl co ten Marauder.
pokud jsem to pochopil tak bude chtit 3 pasmo a predpokladam ze i s vyhybkou :-))))
Pokud set od ,,fesaka´´tak pocitej s tim ze musis mit radio a nebo adekvatni zesiky co umi plny aktiv (bavim se verze Dego+Helix)
jo jo, psal jsem že je to pro aktiv
raz mi mato lukna povedal> trojpasmo od 1000E hore, potial sa to vobec neoplati a 2 pasmo zahra lepsie.
Děkuji nějak to vymyslím.A o tom Maruderovi čili Bezuchovi jsem se teda moc nedověděl.
ti rikam ze se ma dobre :-)))uz neprehazuje 5000 vidlema ,ale jen 2000
to byly samý camara a impaly.....