Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: 4 nebo 5 kanal zesilovač + tubu

o Navštíveno 508x o
o 28.03.2010, 23:13 | sadaz
Zdravím všechny, po dlouhe době jsem zasejc zavítal na toto forum. Kamarád shani nenáročné ozvučení a pověřil mě, abych mu s tím pomohl.. Jelikož jsem tu dlouho nebyl, nevím ted, která nabídka ve starších tématech je aktual a která již ne. Proto se zeptam asi znovu:

potřebuji 4k zesilovač, nejméně tak 4*80W 4R, ve slušném optickém stavu, elektricky musí být 1A. Cenovka nejlépe do 2000 kč, max tak 2200-2300 < opravdu strop>..nebo 5 kanal ve stejné cenové relaci s podobnými výkony..

dále shanim basovou tubu, elektricky i opticky též 1A stav. Musí být s upevňovacími popruhy.Repro 10"-12". Nejlépe vyšší model. Cenovka tak do 1500 kč strop..

Pevně doufam, že se u Vas neco najde. Mnozí si poklepou na čelo s tou tubou:)-> jedna se pouze o praktické řesení upgrade ozvučení..:)časté vození rozměrných nakladů a nutnost subwoofer rychle oddelat..

díky za nabidky..

o 28.03.2010, 23:17 | hawai | Upraveno: 2010-03-28 23:21:42
kdyby si nekde sehnal za par penez samotnou prazdnou tubu, mam tu v tyhle cene dobrej a peknej sw: [ Link ] a k tomu pripadne kdyztak i adekvatni zesilovac: [ Link ]
edit:
pripadne bych k tomu sw moch gratis přidat bednu (vytlumená uzavřenka)
o 28.03.2010, 23:27 | sadaz
promyslim to čéče, taky dobrej napad s tou prazdnou tubou.. jde o to sehnat ji nekde samotnou.. zesilovač je bohužel dvoukanal:(
o 28.03.2010, 23:33 | hawai
ten zes byl myslenej prave pro pohon jen toho sw
o 28.03.2010, 23:36 | sadaz
jj, vim.. na sw jiste dobrej zesilovač.. jde o to, že potřebuje jeste honit přední kompa. Dva zesilovače by v jeho instalaci byly dost hampulácký..
o 29.03.2010, 09:18 | Pavel 528
urcite neco najdes,jak 4kanaly ,tak 5kanaly

[ Link ]
o 29.03.2010, 13:33 | Frenkie
ahoj, prodavam zde dva 5ti kanaly a jeden subik, trebas by se ti neco mohlo libit [ Link ]
o 29.03.2010, 18:32 | sadaz
Pavle, o tvych strankach vim od te doby, co jsem od tebe kupoval Tektronix:)

Frenku, zesilovače pěkný, ale cenově by to sahalo aspon na dvojnasobek stropu ceny.:(

Jinak , tuba je už sehnaná! Snahim už jen ten zesilovač..

každopadně díky za nabidky..
o 29.03.2010, 19:26 | sadaz
tak už vše sehnáno. Koupil jsem Mac Z 4200 za 2 tis..
Přesto všem moc díky za nabídky..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3152 sekund.