Navštíveno 650x

viz. nadpis v super stavu min. 100 rms

23.03.2010, 14:48 |
MaxxT
ne nove , radeji nejake pouzite v dobrem stavu ale ne zakladni rady .

23.03.2010, 17:20 |
bobmasitr | Upraveno: 2010-03-23 17:20:58
Ahoj, mám tyhle měsíc hrané
[ Link ] Cena 1400Kč
dik , min 100rms nejlepe od 120 rms a vejs, jak jsem psal .

23.03.2010, 20:06 |
DaveX Tom: A jaký máš zesilovač?
o zes nejde , mam andromedu na tu je jich vetsina slabejch ale ja je chci jen na chvilu ,pak pujdou pryc . nemam ted zadne a bez hudby jezdit je ..... videl bych to na nejake Kicx nebo sinus live a pod.
Tak ty sinus live ti zahrajou hůře než ty od Autoteku co ti nabízel MaxxT a budou hrát hůř i než ty Magnaty.
Tom 156 sice trosku pres, ale co sinusy co prodavam tady
[ Link ]
frenkie. ne dik to je moc , ja to chcu fakt na chvilu . budu samo davat jine . jen chci zatim neco na poslech max do 1500 kc .
bobmasitr: tyhle Sinus Live co dal link Frenkie zahrajou 100% líp než Magnat i Autotek
Vencaf:možný to je každý má jiný sluch.
bobmasitr ono nevim jakou zkusenost mas ty,ale ja mam oboji naposlouchany - autotek cca 100 hodin , sinusy cca 50 hodin. oboji jsou velmi dobre repro,ale autotek na danej zesilovac nedoporucuju, zbytecne silny a gain by byl na polovine ne-li niz, nebot sem autoteky hral na Hifonics X3-olympus coz je novejsi verze daneho kvalitniho zeleza andromedy.
Autotek jinac magnaty pekne zahrabe :D
Frenike:Mám naposlouchaný hlavně magnaty a autoteky.Záleží jakou třídu od magnat vezmeš.JInak autotek hraje dost slušně na tu cenu
magnaty mám také naposlouchány a jediné z repra co stálo za to byly destructory

25.03.2010, 10:59 |
DaveX bobmasitr: nemůžeš ale zase srovnávat kompa za 1500 s kompama za 3000. Sinusy jsou hodně dobrá kompa.
mam stredobasy morel tempo 6 , ale maji vymotanou civku , oprava cca 700 za oba (p.Ledvinka)...kolik das pokud chces