Ahoj lidičky vzhledem k tomu, že jsem se rozhodl upgrade muziky v autě prodávám svoji zástavbu.
repro v předních dveřích: CRUNCH GTR 6.2Ci cenová představa 1700Kč, kupované 05/2009 u www.hifonics.cz zde i záruka, krabice není (nedostal jsem jí)
repro v zadních dveřích: CRUNCH GTR 62i cenová představa 1200Kč, kupované 05/2009 u www.hifonics.cz zde i záruka, krabice není (nedostal jsem jí)
rádio: Becker Grand Prix 7993 - zelené podsvícení, krabice, anglický návod, kód, handsfree, stav 1A po záruce. cenová představa 5000 Kč foto v palubovce dodám večer
- k rádiu zakoupeno ze STUALARMU:
1. Redukci MINI ISO/CINCH Becker 5-kanál (Pavel_528)
2. AUX vstup Blaupunkt - 2xCINCH samice/MINI ISO
3. Propojovací kabel Jack 3,5mm/2xCINCH
4. Konektor MINI ISO 6-pin bez kabelů – zelený
5. Uvolňovací klíč pro Becker
Mohu prodat samostatně nebo přidat k rádiu, když se dohodnem na ceně.
Zesík:
4 kanálový - PAB4100
[ Link ] kupovám 05/2009 od Peta_R19 (www.hifonics.cz) s roční zárukou. cenová představa 4000Kč
1 kanálový - PAB1200.1D
[ Link ] kupovám 05/2009 od Peta_R19 (www.hifonics.cz) s roční zárukou. cenová představa 4500Kč
Na fotce propadlá mřížka. vše opraveno jak přes www.hifonics.cz tak i přeměřeno Pavlem_528
Krabici jsem dostal pouze jednu. Myslím, že i jedny bočnice, ale doma se podívám jestli nemám 4kusy. A dále pak mám pouze jeden dálkově ovládaný modul MBQR-1 k regulaci basové úrovně, který jsem používal u monobloku. U 4-kanálu mi bylo řečeno, že není třeba
Dále pokud by byl zájem kufrovou zástavbu do Opel Omega B sedan, bez komponentů (popřípadě s, dle domluvy) viz foto. Jedná se o dvě uzavřenky na Subwoofer Fusion RE-SW120 o průměru 30 cm, zatížení 250W RMS. A zdvojená podlaha na zesíky s obdelníkovým výřezem. Cena dohodou.