Navštíveno 985x

Umí někdo sehnat něco takovýho od kickeru? x12"

umim a mam skladem :-)
akorat bych musel dohledavat co to presne je, ale tusim, ze 2x 15" L7ka :-)
Nechtěl by jsi něco jiného? :-)
Například 2x MTX T812S-22 a pustit do nich celého SL-A3000?
[ Link ]
souhlasim s revilohifi a myslim ze budes spokojenejsi :) co sem videl co umi tak sem hledel
tak uz jsme dohledali a uz je na webu:
[ Link ] pouze jeden kousek za super vyprodejovou cenu, pak uz nebudou
Čínané neumí udělat kruh? Že dělaj tyhle hranáče?
nnntomas no asi te zklamu, ale Kicker fakt neni cina...
michal_smsmsm - takže Kicker vyrábí pořád ve státech? :-)
Ale musim uznat že jsou to pěkný UFO repráky:-D
ruff kde vyrabeji to opravdu nevim, myslel jsem to tak, že to není celá čínská značka, to že se dneska vyrábí v číne, taiwanu, polsku, maďarsku a v podobných částech světa všechno to samozřejmě vím...

25.03.2010, 17:56 |
NNNTomas | Upraveno: 2010-03-25 17:56:56
Tož by mě teda zajímalo jakou má tenhle hranáč výhodu oproti zbytku světa - kulatejm ? No?
Michale nesmíš mě brát tak úplně vážně, vím že v USA (potažmo v evropě) se toho vyrábí minimum a žádná "lidovka" to samozřejmě není, ale pokaždý když vidím takovýhle hustorepráky, ještě líp s megahustou mřížkou(která samozřejmě primární funkci mřížky, to jest chránit membránu a závěs před poškozením, jaksi nesplňuje) tak se musím pousmát:-)
tomas si nakresly kruh cca 8cm a pres nej ctverec 8x8 cm proste vetsi plocha membrany
ruff ;) jasný, ale hustoreprák to je, nekdo kickery vozil, snad mishan v golfiku? hraje to dobre, nebo tlaci ;)

14.04.2010, 00:22 |
MAX | Upraveno: 2010-04-14 00:26:48
Měl jsem (a ještě na skříni mám) 12L7 ve 25litrovém uzavřeném boxu na Helixu HXA1OOO a rozbíjel ledvinové kameny.. Těším se, až ho zase posadím do nového auta...