Navštíveno 1038x

Ahoj nemá doma někdo starej zesilovač od Magnatu? nejlépe 4kanál výkon postačí tak 4x60W
Proc zrovna Magnat vzdyt v tomhle vykonu sou daleko lepsi a hlavne kvalitnejsi zesiky
o tom nepochybuji že jsou i kvalitnější.Ale zrovna tak i tohle není až tak špatný.navíc pro garážový použití stačí.
hlavně mám na ně ND ze 3rozbitejch takže proto.Je mi jedno jestli bude voškrábanej,hlavně at hraje.
JInak benak máš nějakej 4kanál?
koukni ke me,zda by se ti neco nehodilo...
btw,do cca 14dnu bude k prodeji,ten co vidis na fotce tady
[ Link ] 

16.03.2010, 17:31 |
bobmasitr | Upraveno: 2010-03-16 17:33:04
Pavel 528: a cena cca bude za?Někdo občas takový prodává na bozoš či sbazar, dokonce píšou i hezký ceny.Ale lidi dělaj mrtvý brouky,tak radši píšu sem.
[ Link ] tady lidi třeba fakt neodpovídaj
no ja jeste nevim presne v jakem bude stavu,tedy jakoze zda poskrabanej nebo ne,v kazdem pripade bude plne funkcni a se zarukou.....ale cca odhad kolem 1300-1400,-
škrábance vem čert to na funkčnost vliv nemá.Ale pokud by bylo něco okolo 1200cca tak určo bych bral.Občas k tobě kouknu a ty zajímací zesíky jsou pryč dycky moc brzo

16.03.2010, 19:20 |
Rocco. | Upraveno: 2010-03-16 19:28:16
Ahoj, měl by jsem Lightming Audio, nechceš?
Schodou okolností kupovanej tady od Pavla 528.
Je to tento.
[ Link ] Nechal bych ho za 1000.- :)
Může mi někdo říci co to je popřípadně za zesilovač?Tuto značku neznám.Díky
Dnešním dnem jsme rozšířili nabídku o produkty Ligtning Audio.Společnost Lightning Audio vznikla v roce 1992. Prakticky okamžitě po vzniku získala prestižní ocenění za revoluční kapacitory. Lightning Audio kapacitory se staly horkým zbožím a společnost Lightning audio se rázem dostala na jinou pozici na trhu. V roce 1997 byla distribuována již více jak 500 prodejci po celém světě. Nyní v nabídce Lightning Audio nalezete reproduktory do auta, zesilovače, subwoofery do auta a vše mezi tím. Kompletní aktuální nabídku produktů Lightning Audio naleznete zde. Závěrem nesmíme zapomenout na produkty, kterými jsme rozšířili naši akční nabídku. Ty naleznete jako vždy v sekci Produkty v AKCI. Je to normal ZNACKA low end sortimentu jako magnat,Mac audio ...
Vyčerpávající odpověď.Jde mi spíš o to jestli to není něco Jako US blaster atd.Ptám se proto že moc barev škodí, tímnechci urazit daný zesilovač
Njn ja st zkusenost nemam,ale slysel sem na par srazech veci pd LA a nebylo to tak spatny.
Je to dceřiná společnost od Rockford Fosgate, a zesilovač to neni špatnej.
Na pohled je takovej rozblikanej ale pokud nebude na očích, tak za ty prachy je to pecka :)

17.03.2010, 07:53 |
achyl rocco ty vole pokavad ho bobmasitr neveme tak se mnou pocitej
Achyle je tvuj.Roccovi děkuju za nabídku jsem domlueven již s Pavlem.Ale i tak děkuju
No Achyle, tak je tvuj, ještě to má malinkatej háček, ale to jistě nebude problem.... a to, že ten zesik už má Macek, ale jenom cca na 14 dní pak bude volnej :)
Se když tak stav až budeš mít zase cestu kolem.