Navštíveno 741x

čus koupím levně rádio na cd nebo mp3 výkon 4x50W díky moc
[ Link ] je používané a bez rámečku,,jinak plně funkční.Cena 500kč
co je to prosimtě za značku at si to můžu najít na netu díky

13.03.2010, 18:23 |
dhandars | Upraveno: 2010-03-13 18:24:42
jjo,je.Pokud chceš jen poslouchat radio na origo reprech atd,tak to stačí,ale pokud chceš zesilovače atd,tak nešetři a kup pořádné.
mě to právě našlo značku roadstar jak to hraje co se týče kvality???
právě nemusím mít nové ale zase nechci uplného šunta jinak později chci dávat ovály atd .. takže asi nic jinak budu rád za další nabídky
tak já kdysi začínal také na sencoru a byl jsem spokojený, funkce to mělo, cena byla přijatelná ale teď když už jsem si něco prošel tak zvuk je jak když koza chčí na plech
Máš recht,,ale fakt je že zase tak špatně nehraje,,pokud nebude dávat repro dls a tomu podobné,,ale jen ovály od toxiku,nebo tomu podobné :-D,tak si myslím,že stejně rozdíl v radiu nepozná nikdo.Ale je lepší více nabídek a podlo toho uvaž.
Ovaly nedavej dej radeji woofr a nebo jen kompa.

13.03.2010, 20:27 |
bobmasitr | Upraveno: 2010-03-13 20:29:50
jen mimo téma, ty kompa vypadaj zamák stejně jako jedny magnaty, ba dokonce i výkon mají stejný.
tAKZE co mi poradite potrebuju repro do favorita aby to trochu znelo :-)takze radsi wofer a kompa,,,???

13.03.2010, 22:04 |
Tiler Mám Panasonic CQ-C1103 parametry: 4x45W, CD, CD-R/RW, RDS tuner, otočný ovladač, ekvalizér, odnímatelný čelní panel, vstup dálkového ovládání, černý LCD panel + bílá písmena, zelené podsvětlení tlačítek, konektor ISO.
Cena 700,- + pošta

za ten peníz slušný radio
toho panasonica beru :ondra.zikmund@seznam.cz

14.03.2010, 10:10 |
DaveX Podle mě woofer do favorita zbytečnost. Když už tam budeš něco dávat, tak bys měl pořešit veškeré plasty a vytlumit dveře. Kámoš měl kdysi celkem v pohodě repro v autě. V kufru měl bedny s minivěže s woofrem a světe div se, hrálo to líp než kdejaké ovály. Ta mifivěž sama o sobě byla skvělá (cena cca 15 000), takže to bude nejspíš tím :)
Ale všechno mu tam drnčelo a vrzalo.

14.03.2010, 15:31 |
Tiler ondrazikmund - máš mejl