Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > Byl by zájem o woofer CRB 500?

o Navštíveno 1401x o
o 28.12.2009, 12:49 | DaveX
Informace například tady: [ Link ]

Cena by byla 4400, Stav je 1A, mám ho u sebe v pokoji, nechtěl jsem ho mít na zimu v autě :) Tak jsem ho šupnul do tepla. Perfektně rozehraný a záruka bude kolem 18 měsíců u hifonicsu. Možnost poslechu v Opavě nebo v Ostravě. Vzhledem k váze se mi to nechce posílat, pošta je myslím do 30 kg. Takže lepší osobní odběr.

Hraje opravdu perfektně. Pokud někdo bude chtít reálné foto klidně nafotím, ale stav je přesně takový, jak v odkazu. Nikde ani škrábaneček.

Mám kompletní krabici a všechny náležitosti k tomu.

o 02.01.2010, 10:32 | DaveX
UP dohoda možná
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4502 sekund.