Navštíveno 2516x

mam na predaj sub dd 9515G. kupil som ho a pri prevoze praskol zaves teda spadla na neho krabice a poskodil sa. je zalepeny drzi hra ale je to len lepene. takze je k nemu aj novy recone dual 1 ohm. komplet lepidlo, vsetko co treba. na tomto je 8 palcovy dust cup carbonovy ten sa da dat dole a dat na novy recone. inac hra tak na 98% by som povedal sak vid kuknite video ;)
[ Link ] a to bol pustany na cca 2 kw zo zosika ktory nema prave najlepsiu kontrolu na tento woofer ;)

jaaaj zla foto :D

tu je novy recone. takze aby sme boli v obraze repro teraz funguje klasicky. novy recone je na polici treba len vimenit

pardon vymenit je takto spravne :D
no dal som za to komplet s reconom 600 e ale predstavujem si cenovku 500 eu. nakolko len recone stoji u nas na sk 400-500 euro
momentalne tam je 2x4 ohmovu verzia a recone je este raz 2x 1 ohm
komplet aj lepidlo jednoducho vsetko len prehodit vsetko origo DD

aj pristupim na vymenu za nieco ako sub alebo zosik 12 palec a zosik tak max 2 kw
Sorry za ot ale to video je tak super že sem musel.... kdyby se videa dávaly ke každýmu inzerátu to by bylo.
[ Link ] tu je realna foto o tom ako bol repro poskodeny. vravim zaves bol prasknuty nebol roztrhnuty ale natrhnuty. je zalepeny specialnym lepidlom a drzi. vyskusate kolko repro dokaze odpalite ho a date si nahodit druhy recone :D
na predaj aj bedna z 25 mdf predna stena dvojita. neni problem doprava do ciech do prahy a miest co su cestou. chodi nam tam auto kazdy tyzden ;)
vymenite si recone a mate cisto novy woofer ktory znesie v pohode 4 kw. jeden z dost oblubenych woofrov aj na emme

31.12.2009, 16:17 |
Oli Jen podotknu ze jedinej kdo pouziva DD na emme u nas v CR sem ja a to radu 3512(udajne jedinej oficialni kus v CR - momentalne naprodej) a pak to zkouseli bratri koskovi od vas ze SR (9512)ale tem to vydrzelo jednu soutez a rozskubali zaves.
Pravdu mas a to ze vydrzi opravdu hodne ;)
oli: tu mas k nemu novy zaves tak s tymto sa mozu vyzabavat daju novy a nastavis si to tak aby daco aj vydrzal ;)