Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: radio Alpine

o Navštíveno 1583x o
o 26.12.2009, 14:07 | sumi
koupim nejakou peknou alpinku,tak nabizejte co mate abych mohl vybirat....diky

o 26.12.2009, 22:07 | Petr93
Ahoj.Mozna bych prodal svou 9887r+kalibracni sadu k nastaveni dokonaleho zvuku v aute...
o 26.12.2009, 23:46 | cuir
ahoj prodam alpinku CDA 9847R za 3000kc (pripadne o cene se da jednat- radia neprodavam kazdy den ,cili jak se pohybuji ceny neznam. Tato cena je jen nastrel)

[ Link ]
Real foto, bohuzel kvalita mizerna, pri zajmu nafotim kvalitneji:
[ Link ]
a mozna k tomu najdu aji krabici.
Radio jiz neni v zaruce, nemam k nemu manual ten sem nekde ztratil ,kazdopadne na odkazu by mel byt ke stazeni, ale je to velmi intuitivni ovladani, zajiste to bez problemu pochopis. Dalsi specifikace najdes tez na odkazu cili nema smysl se rozepisovat. Snad jen ,ze radio ma moznost zmenu podsvitu tlacitek, cili padne do vetsiny interieru a pekne ladi s originalnim osvitem pristroju v aute.
Jsem druhy majitel a radio mam cca rok a pul. Jak dlouho ho mel predchozi majitel netusim. Radio je v dobrem stavu, k panelu je i original obal, ale i tak je lehce podrene a stlacitko "source" je lehounce osoupane.
Jak jsem psal, v pripade zajmu nafotim detailnejsi a kvalitnejsi foto :)
Radio bez problemu prehrava CD/MP3 NIKDY se mi nestalo ze by mi preskocilo CDcko a treba se seklo prehravani z CD. Radio je 100% funkcni.
Zaruka na odzkouseni samozrejmosti. zarucuji STOPROCENT funkcnost !!!
Prosim kontaktujte mne nejlepe pres ICQ 259241753
popripade na mobil 775110236
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4022 sekund.