Navštíveno 1615x

koupim oka na baterku plus a minus potrebi tam dostat 50 a 30 kabyly
elektro střelák kralupy :) vždycky když něco takového potřebuju jdu tam, páč v okolí žadný jiný takový obchod neznam a mam to u nosu. "ne-hify" očka/oka za pár korun, dutinky a pod.
obchody na mělniku neznám, ale tam neni nějaký obchod s elektrickým materiálem? tam by totiž určo měli a levně.
Sorry napsal jsem to blbe potrebuji svorky na baterku plus minu (1x50 1x30) 2x10 na tech prvnich dvou mi zalezi jinak 2x10 nebo jiny to uz me netrapi
bladzej:mi tady mame tronik ale to maj spis zasuvky a kabyly do zdi:D pak jeste Mcar ale to je pro melnicke tunery maj tam spis nalepky a zarivky:D

20.12.2009, 20:15 |
Bladzej | Upraveno: 2009-12-20 20:18:03
zářivky, tak to jo :D
co vyrobit z měděný pásoviny?
příde mi to lepší/kvalitnější než "hifi" svorky za šílený prachy.
pásovinu chytit na pol baterie a na pásovinu potom chytnout pomocí oka kabely?
způsob uchycení záleží na baterii, jestli má šrouby(PowerCellky apod.), nebo klasické kolíky.
mam klasickou wartu taky uz jsem nad tim premyslel ale chtel jsem aby o trosku vypadalo ale jinak medena pasovna by se asi doma nebo v garazi nasla
můžu nabýdnout plus i minus, ale musím se podívat jak má ty vstupy. odpoledne budu v garaži tak se mrknu a dám vědět.

27.12.2009, 13:43 |
DaveX [ Link ] tady jsou za pěkné peníze sinus live. Jak je ten červený čepeček tak to se dá odšroubovat a dá se tam dát pomocí očka i 50qm kábel. Do těch dírek pak 1x10 a 1x35qm kabely. Stojí to pár korun a jsou dobré.
Můžu nabýdnout teda tyto. Tu padesátku do toho podle mě dostaneš. 35 tam vleze a má ještě vůli. Jo jinak omluv kvalitu foto.

Tak ted sem se díval, kolik mají průměr 50 a mělo by to tam vejít.

a cena za za obe svorky??Treba do majlu.
Svorka tohohle typu dneska už stojí nějakých 245,- . Tak bych ti je nechal za 350 + plus případná pošta (nebo osobka) za obě.
tak ti to poslu na ucet a ty mi to posles vyjde to levneji ok?
jj klidně kdyžtak víc po mailu tweety_x@centrum.cz