Navštíveno 1371x

koupin za rozumnej penis baterku mam zesik hifonics brutus bx 1500d a sw hertz hx 250 cca 500w rms a hondu civic takze mala hubena baterka tak se chci zeptat jestli nekomu nelezi dona naka slusna a silna koli ty muzice dik nejlepa praha dik
tvůj Penis asi má hodnotu cca 10K :)))
[ Link ]
ta je pro me asi moc dobra bych rek a taky asi velka spis o par cm mensi neco tak do cca 2500-3000kc
mám na prodej novou Optima YellowTop S-4,2L za 4000Kč
[ Link ]
tak to vyřeš jako já a dej do kufru druhou malou s velkym zkratovym proudem, já jsem si tohle zapojení nemohl vynachválit, protože tě pak nezajímá jak silnej kabel autem potáhneš...všechno jde z druhý baterky a vzhledem k tomu, že to bejvá pár desítek cm, tak průřezy jsou jen minimální
[ Link ]
navíc tim že má šroubovací póly, tak nemusíš kupovat ani svorky nic, prostě dáš očko a stáhneš, v Praze jsem každej den
no tak ja nevim kabely us natahany mam a zajma me ta optimatop ale nikde sem nevidel rozmery tak nevim:-)))
no nic musim do prace tak zase vecer ?-))))))))
mam red top cca 5let 1050CCA(nebo jak to je ..xD...)a nikdy nebil zadny problem a to že v aute bylo par kilowat

10.12.2009, 09:55 |
remco to: cendler
mám na prodej novou Optima YellowTop S-4,2L za 4000Kč
nazdar...mal by som zaujem o tu optimu ale neviem teda ci predavas 4.2 alebo 5.5. Hore mas napisane 4.2 a link je na 5.5...
Ak by to bola 75AH yellow top tak mam zaujem...
Vdaka
kdyby nekdo mel zajem, mam na prodej tuto autobaterii:
[ Link ] stara cca 1 rok, cena 6500 Kc
Určitě by jinak stačila i Exide Maxxima MAX900
[ Link ]
mam maxxima 900 dc uz asi 2 roky a muzu rict ze je dobra je i na prodej jestli mas zajem tak na meila napis
jak je velka ???ta maxxima 900 ja tam nemam moc mista a hlavne cena je ?? :-)))
ahoj tak to byl překlep mám 55Ah -
[ Link ] na ceně se dá dohodnout

11.12.2009, 06:24 |
cendler | Upraveno: 2009-12-11 06:24:44
dandali : 4000Kč, když si pro ni přijedeš, tak to dám ještě slevu, stím že se sní nikam nemusím vláčet ;-)
sory ale z prahy do sokolova to si ji muzu koupit tady a ve finale za stejnou cenu nebo mi slevis 2000kc :-)))))))))))))) to asi ne co
dandali : psal jsem ti na icq
nak se to po ale us je to ok