Navštíveno 1692x

Zdravím,koupím SW v boxu 12" 15" 4ohm cena do 5000,- možná něco přes...nemusí být nový jdeto do Mondea MKIII...svoji hudbu jsem prodal(Hifonics ZX1264 DUal-L a SLA-1500 ,pač už je zima. a nějak mi ten basík chybí:D chápete...tak prostě něco hledám jeto na zesík Crunch MXB 2300,takže nic moc...jsem z Chomutova,tak něco okolo...díky
mám tenhle, výbornej kousek
[ Link ] v pátek jedu do Ústí kdyby jsi chtěl
muzu ti nabidnout SpinnerAudio M-Serie bud 15" nebo 12"
sam mam 2x15" v mondeu hrajou moc dobre a hlavne neco vydrzi ;-)
eSCUDO: JO na to Sw už jsem koukal...počkám co jestě bude za nabídky...
Kleneex: a máš jak tu 12 či 15" v boxu???neche se mi dělat bedna...nemam nato tedka čas...TAKŽE bych SW jen v boxu ...můžeš hodit foto???děkuji
hanzy10: psal sem ti ted maila
Ahoj,mám Rockforda T1 v 15" 2x4ohm,použitej dva měsíce,cena 5000kč ale je teda bez boxu
kdyby si chtěl JLA 13W7 v boxu tak ho nechám taky levně ale o trochu víc než je 5000,- cca za 10500,-
to jako na ten Crunch,kterej má údajně v můstku 600w, jo? dobrej joke...
vencaf:nepotřebuji tu hloupé komentáře..já vím co je to za zesík..že je to sra.ka..prostě chci jen něco přes tu zimu...na léto už to bude zase nějaky monoblok...tohle mi doma leží...tak to chci aspoň využít...
PAVELK: peníze mám SW je parádní,ale nechce se mi až tedka tolik vyhodit...
PEta19- ten mi taky nabídnul pěkný SW tak furt jestě čekám...kdo co nabídne...
Máchal80: tvá nabídka je pěkná doprava by byla řešená jak???díky zatím za vaše nabídky
hanzy10: nejde o to že je to sračka, to bylo myšleno na PAVELK, jestli ti přijde normální nabízet na tento zesík 13W7, tak potěš koště..
Můžu poslat poštou,origo krabice je,akorát nevím kolik by byla pošta,protože to váží kolem 20kg,ale asi nic hroznýho
Vencaf:určitě by na to dal lepší zesilovač není přeci blázen prostě sindrom TUS
hanzy10:ale zase koupíš hodně dobře a nejlevněji i do budoucna
Vencaf:jo tak vph...no jako proč ne..pač já i uvažuji že bych jsi ho i nechal a pak ho hodil na monoblok...ale zase ..nevím,pač bych chttěl asi něco na 2ohm ..více na tlačení...
PAVELK: jo cenovka dobrá a jasně že bych ho hodil pak na něco lepšího...
ale furt sonduji jestli někdo nemá ještě něco...jinak nabídky pěkný!!!
jestli chces i z bednou neni problem muzu ti dodat i do ceny se vlezes
nebo ti muzu dodat 2x12" v bandpasu ktere hezky roztrepe auto ;-)
Vencaf:jo tak vph...no jako proč ne..pač já i uvažuji že bych jsi ho i nechal a pak ho hodil na monoblok...ale zase ..nevím,pač bych chttěl asi něco na 2ohm ..více na tlačení...
PAVELK: jo cenovka dobrá a jasně že bych ho hodil pak na něco lepšího...
ale furt sonduji jestli někdo nemá ještě něco...jinak nabídky pěkný!!!
Kleneex...no chtělo by to nějaký fotky..kdyžtak to hod na email jak tu 12" tak itu 15 v boxu
jinak tady je to lákadlo :-)

:D ani mi ho neukazuj:D být levnější tak ani neváhám..ale to co zaněj chceš je ranec...hodně jsem kupoval tedka dárky na vánoce
Revilohifi: vím jak tento SW hraje..už jsem ho pod rukou měl...ne ten ne..ale děkuji za nabídku
hanzy a co tuto?
[ Link ] Určo by jsme se nějak ještě domluvily ;-)
RF T1

hanzy pokud by tě zaujal nějakej bez bedny není problem udelat ti ji na míru a cena bude rozumná :-))
to rover:No a já si myslím, že na T1 by se dělala i s láskou,ne??:-))
To máš pravdu...furt váhám..jsou tu dosti pěkné nabídky ..tak i na emailu

09.12.2009, 08:31 |
luda551 | Upraveno: 2009-12-09 08:32:27
hanzy : 10500 za 13w7 je luxusni cena jenom na 1500-2000ku te vyjde bedna nejak nechapu:D
jinak sry za OT...
PavelK : pockam az pujdes na 5t pak vemu :D ne uvidime po vanocich mozna bych vzal pro lehke doplneni basu
luda551 :dík zy doporučení, vím sám že je to neskutečná cena, jen doufej že po vánocích ještě bude. Prý lehké doplnění basu :-))))))))))))))))))))
Máchal 80 proč mu na 2k nabiziš sub kterej zapoji na 2 ohm - mnoo sem nevedel ze 2k Crunch to v mustku zmakne
no jen pro doplnění basů:D tak už mám vybráno tu T1....jinak ža mi přijdou přístí týden faktury..tak se pak porozhlídnu po nějakým monobloku:D
hanzy:monoblock mám taky suprovej od Jla 1000.1/V2 kdybys chtěl i s dálkovým ovladačem cca 3měsíce starej
:(tak vše aktuální... T1 měla menší problém na koši...takže to padlo...
:(tak vše aktuální... T1 měla menší problém na koši...takže to padlo...
Čau měl bych nabídku.Základní parametry Ground Zero Nuclear GZNW 12
průměr: 300 mm
impedance: 2 + 2 Ω
citlivost: 89 dB
výkon rms: 2000 W
maximální výchylka (Xmax): 75 mm
po přemotání představa o ceně 4000 a ještě sleva na dopravu??Nebo domluva..
nabízím ti zesák i bednu JLA to co jsem psal nahoře za komplet cenu 20. tis pokud máš zájem cinkni 774 870 261
PAVELK: jsou to obě pěkné hračky ..ale tolik tedka nemám..moc díky za nabídku
a co tohle?asi slaby pro tebe co
[ Link ]

12.12.2009, 00:29 |
kojak a co tak DLD DL 12 1x2ohm riadne pritvrdene jeden krat hrane!za 170€a gratis ti dam bednu ladenu na 58Hzkomplet vyliata epoxidom
mel bych za 4500Kc JBL W12 GTi MK2 v BR ozvucnici.
Kluci děkuji za nabídky,ale už jsi jedu pro jedno SW hifonics AL 12BPS za 5000,- jinak díky. podle faktur co mi přijdou budu asi hledat monoblok.
Hádám že zvítězil tento:
[ Link ] Za ty peníze neni co řešit...
Peta_19: zdá se ti za 5000,- moc???myslím jsi že jsem nekoupil špatně ne...a stejně je to zatím dočasně!!!
Peta_19: zdá se ti za 5000,- moc???myslím jsi že jsem nekoupil špatně ne...a stejně je to zatím dočasně!!!
hanzy10: MOC?? píšu přeci že za ty peníze není co řešit. Tudíž tim myslim že 5000,- je to super koupě :-)
Peta_R19: jo tak to je fajn...tak nebylo to ani použito,ten od koho jsem to bral měl nějaký problém s károu,takže ho to donutilo asi prodat.jinak jsi myslím že dobrý kup taky...už je v autí..nato že to hraje natom crunch MBx tak to ujde sice to není jak stím co jsem měl,ale na tu zimu stejně stačí...na to leto zkusím něco lepšího,třeba toho Goliáše dost mě láká!!!jinak ti děkuji za nabídky a všem!!!kdyby jsi měl nějaký měkný monoblok za pěkný peníz dej vedět!!!

ahoj, pokud si pro něj dneska nepřijede zájemně bude k mání za 5k =)
[ Link ]
to je na mě daleko...jsem z druhé strany ČR:D jestli jste okres brno:D zesík pěkný i cena luxus!!!
mam tu pár jetých 15 nebo předváděcí, jsem ze žatce
Je ještě naprodej to JLo 13W7 se Zesikem JL 1000.1/V2 mám na něj chutě :D