Navštíveno 2863x

Prodám: zesilovač XM-SD22X, subwoofer Sony Xplod 1300W, kapacitátor a všechny kabely potřebné k zapojení. Pouze komplet cena 7000. O ceně se dá jednat. Další foto můžu zaslat emailem

kapacitátor.... a vůbec, tenhle šrot tady fakt neprodáš. jedině na aukru, jako super-mega-hyper-giga suplfůfr
BLADZEJ :Dsuplfůfr :D
crash ta cena.)pokud das za 500,- tak vemu hned
a za kolik se to dá prodat jestli se můžu zeptat?
hele, tady na AHC fakt maximalně za 500 komplet, ale aukru a porůzný inzerce (hyper, sbazar apod) tak tam tak za 2500 max 3000,-
Když jsem viděl jaký ubohosti se daj střelit na aukru za šílený prachy, tak za tohle by ta 3ka mohla bejt.
no on mi prave nekdo dluzil nejaky penize a nemel je tak jsem vyfasoval tohle a moc tomu nerozumim :-)
tak jestli ti dlužil 7000,- a dal ti tohle, tak to s tebou docela slušně vydrbal. ale vypadá to dost zachovalé, zkus asi fakt to aukro, tady to těžko prodáš.
to Dexter: děkuju za radu zkusim to jinde
klidně to zkus i tady, ale za jinou cenu než si nadhodil.
jo asi by to slo ale nevim kolik mam dat ale za 2000 se mi to moc nevyplati

05.12.2009, 00:11 |
DaveX Nevím, proč z toho děláte takovou sračku. Do začátku to bohatě stačí a určitě to nemá cenu 500 kč. Všichni naivní jako prase. Co jsem slyšel, tak to zas tak uboze nehraje.
to mam rad takovy odpovedi.. srot, sracka a ze to nema vyssi hodnotu jak 500,- Jen si vzpomente na cem vy jste zacinali a jak jste byli spokojeni.
Realnou cenu bych videl okolo 2,5 tis a do zacatku to nekomu dobre poslouzi.
tyhle keci většinou píšou lidi co maj čínský Hifo nebo Crunch a myslej si že maji poklad :o) copak vozí v autě takovej Bladzej? :o)
DaveX, zesiky.com a Escudo děkuji pánové
Escudo: DDčko, teď bude Phase linear opus4, a Atlas IX ;)))
jj, už jsem našel tu instalaci čínskýho monobloku....taky koukám že jsem se trefil s Crunchem co :oD no nevim jestli by takovýhle lidi měli používat sliný slova jako šrot... Někdo má šrot, někdo blikací cinkrlátka od maxxsonics :o) ty jsou tak o půl schodu vejš
Escudo: za 7tisíc to je fakt šrot... pak jsem mu doporučil tu dvojku / trojku a mlčel.
ano uznávám i můj crunch je šrot. to jsem si nechal jednou poradit kdysi (2 možná 3 roky zpět)tady na foru....
Jo taky si myslím že kolem ty trojky podle stavu dobrá cena.Copak si kdo koupí za trojku novýho v týhle kvalitě?Velký kulový...Sice sony rád nemám ale šrot to rozhodně není...
to Bladzej: jo radši mlčím a myslím si o tobě svoje .....
crash: nemusíš být vztahovačný ...dojku trjku a mlčel- mlčel jsem já ne ty.
jo jsem rád že si něco myslíš svoje...
ja bych vydel cenu tak 2500 vic si nemyslim ze by to melo hodnotu basak se tu prodaval tusim za 800..sorry za zasirani inz.