Navštíveno 1730x

dostala se mi do ruky tahle hračka, je to komplet balení se všim všady tedy: 2x tv antena,usb hard disk player,2x manual,krabice,radio,2x dálkové ovládání,nejake napajeni do autozapalovače a jeste nejake kabely k tomu :-D
vady: u radia obcas jde huř výjezd monitoru, stačí lehce pomoct rukou,zajíždění je bez problémů, po vyjetí monitru jsou na nem asi 4 tlacitka ty se semnou nejak nechteli bavit, což ale neni zadny závažný problem protoze ty same jsou na panelu pod monitorem a na dalkovem ovladači, cenu nabídněte, dohoda, levně

jinak bych jeste mohl doplnit nejake info k radiu: tedy 4x40w, 4kanalový tv tuner, 1x RCA video výstup, 2x RCA video vstup, 1x RCA vstup pro kameru, 4x RCA audio výstup, 1x AUX vstup

mel bych zajem, nahod cenu.
tuner je analog předpokládám.vyjíždění monitoru tipuješ mechanickou nebo elektrickou vadu?
filip : no podletoho co perfekt popisuje bude zavada v moturku:-)co je tam na vysouvani(neunese monitor )proto mu musis pomoct,kdyz de dolu ok je to v pohode.Muze byt jen spinavy jako se stava u el stahovacek oken.kolikrat staci jen vycistit
moturek funguje ne dycky se sekne jen nekdy kdyz vyjizdi tak se kousne tak ho vemes rukou a o kousek ho povytahnes pak uz jede az na konec vpohode a normalne se pak vyklopi nahoru, pri zavirani problem zadnej neni
kolik by stal jen hardpl.?
jeee ZE-700DMM
analog TV tuner, radio, monitor v jedne osobe
to vyjizdeni nemusi byt motorek, muzou prokluzovat spojky poznas to kdyz ho nechas vyjet svisle nahoru
jak tam je připojenej ten hard disk ?
hdd nejak prez nejaky ten kabel nezkoumal jsem to
prodej pouze komplet
AKTUAL!!
tak to prosímtě prozkoumej a napiš díky
tak to prosímtě prozkoumej a napiš díky
bude to pres cinch. Vypada to na disk ktery lze treba pripojit k tv a pomoci dalky ho pouzivat jako prehravac iflmu co jsou na nem
P3RF3KT: Dal bych tak 2000,-
jj je to tak jak pise axetom :)
thomas: to si ho radsi vystavim na poličku
hod mi do mailu nějakou rozumnou představu o ceně.
hod mi do mailu nějakou rozumnou představu o ceně.
návod k obsluze by se ti oskenovat a poslat nechtělo ?
mám totiž tu samou hračku ale bez návodu
díky moc Midi
pane ten návod ma asi 10 stránek.. zkusim rozchodit na druhym pc skenr a uvidim co se bude dat delat
ehm jen otazka mimo misu, kdyby nekdo vzal HDD, nechal bys samostatnou vyjizdecku? prip jaka by byla cena te? klidne do mejlu
ehm jen otazka mimo misu, kdyby nekdo vzal HDD, nechal bys samostatnou vyjizdecku? prip jaka by byla cena te? klidne do mejlu
tak asi prodano zitra odchazi kemě domu do služebaka
pořídíš mi prosím ten scan návodu ?
popřípadě nový majitel
díky chlapi
ok neni problem až to přijde naskenuju to a pošlu mailem
ja bouzel scaner nemuzu rozbehnout tak se nezlob turbína to veme za me :)
ok neni problem, napiš mi pak jestli už přišli penize. dik