Navštíveno 1213x

kdo by mel zajem ? je v super stavu .... zarucak k ni sice nemam protoze ho nemuzu najit . ale absolutne bez zavad . jak nova . vice na icq /e-mail nebo 737 812 854
napis mi emailem cenu a nebo rovnou tady.Nechapu proc to tu lidi nepisou??Jinak dik:o)
protoze se kazdej chce dohadovat o cene a nebo vymenou tak to tu nechcu zasirat .
cena?dik
dhandars@centrum.cz
tak asi tak ... cena 8 tis. a hotovo :)ber nebo nech byt ....
Tak napisu ze cena je pevna a hotovo!
Pokud to neprodas do mesice tak volej.Kupuji:o)
to sem se rozhodl taky v zapalu alkoholu :) ok ... jak to budu jeste mit tak se ozvu a nebo se ozvy ty ....
Ten bych bral k A6 ,ale nemám ,nemám .... tak to jsi s tou muzikou skončil brzy,co to? kdyby byl problém ,napiš.....
ja s nicim neskoncil . jen jsem ti prodal a6 a zrovna je to hifo a tak chcu prodat i a3 a mam spadeno na andromedu . a sme domluveni , jak s tim bude problem nebo neco tak se urcite ozvu :) zatim to nemam odskousene , musi se postavit box atd ....
Andra je ůžasná,dobře děláš taky bych ji bral ,jinak a6 super ,výkonově dostačující ale ne tak proudově nenasytná ,to sem potřeboval ,do konce příštího týdne budu snad vědět jestli mi vyjde ta iva 310 a když ne tak se ti ozvu a nějak by sme se dohodli ,že bych si vzal k A6 i tu A3 abych se posunul zase o schůdek vejš k nirváně .... ;-)
Tu samou kombinaci mam taky A6 a A3 ale chci casem do aktivu tak se bude kupovat jeste jedna A3 na vysky no uvidime co bude za mesic??