Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > shanim montaz autohifi

o Navštíveno 978x o
o 31.10.2009, 18:49 | fantOnin
Ahoj vsem,
rad bych sehnal nekoho kdo mi za rozumne penize namotuje muziku do auta.
Nic svetoborneho, potrebuji akorat vymenit repra ve dverich vsetne vejsek, trosku ty dvere vytlumit, prehodit tam radio za nove s handsfree (mikrofon). Jedna se o SLK 1999. Ja bych si se svym stestim ulamal vsechny uchyty dveri a zase by se to klepalo jak stara koza. Auto nebylo vubec rozebirano tak bych rad aby bylo ok.

Jsem z Prahy.
jestli se nejakej sikula hlasi tak at mi na sebe nejlip posle kontakt a nejak se domluvime. Auto mam v servise za sterboholama, tusim ze cernokostelecka ul. Idelane vymenit na miste, prostor tam je.

Diky,
FIlip
606 667 639
fantonin@email.cz

o 01.11.2009, 00:00 | pepe689 | Upraveno: 2009-11-01 00:01:06
extreme audio :-)))slusny kluci a sikovny
[ Link ]
o 02.11.2009, 23:42 | fantOnin
narazil jsem jeste na tohle [ Link ] tak zkusim zavolat i tam.
jeste nejaky tip v praze ?
o 03.11.2009, 00:04 | pepe689
oni maji dilnu ve Sterboholich
o 06.11.2009, 11:54 | fantOnin
up :)
uz se mi ozval clovicek od boleslavi ale pokud by byl nekdo primo v praze tak at mi da jeste vedet, aktualni to bude stejne tak za 2-4tydny. Nebo hned ale muselo by se to delat na dilne kde to stoji. Praha Sterboholy.
to by pro mne byla i idelani varianta. Naradi a vsechno tam je.

diky
o 07.11.2009, 22:58 | Daryl (A)
jak pisou ostatni ... extrem audio ... sterboholy .. zdejsi clenove ... sikovni. Rozhodci EMMA mluvi samo za sebe.

nevim proc jeste patras nekde u boleslavi :) Pochybuju ze sezenes neco lepsiho :) Nebo jestli chces nejakeho radoby elektrikare s izolepou :)
o 08.11.2009, 09:47 | fantOnin
jojo neboj :) uz jsem s nimi predbezne domluvenej a pujde to urcite k nim :) Jsem mel trosku strach to dat nekam do firmy aby mne nesedreli z kuze ale uz mi poslali nabidku a ceny jsou perfektni :) takze tam necham udelat i zesik, basak atd.
v pondeli se tam zastavim na konzultaci a az to bude pojizdne tak jim to tam privezu :)

diky za doporuceni! :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3313 sekund.