Navštíveno 2256x

cau predbezne nabizim JL audio 12W6 jdu do W7 cena 7tis
nebo muzno vymena plus muj doplatek za 12W7.
zalezi kolik by jsi chtel pripadne doplatit..kdyz tak pis na email nebo na icq
výměnou ne já už chci skončit
od toho to borca snad nic ani nekupovat,koupil jsem basak a strasne v nem skrci,kdyz mu chci napsat jak se domluvime na připadném vracení,tak mě rači hnad vypne icq když tam je.
Ty debile volal jsem ti a telefon neberes tak ca tady kecas nesmysli rikal jsem ti ze u nej drnci kabilky ze je musis dotahnou a dat na bok.Mohl jsis ho predemnou vyzkouset tvoje minus buh vi co jsi s nim delal kdyz jsi volal tak si mi rikal ze nevis jak se zapojuje.
aktivita 0, to vysvětluje...
jesli myslíš toho helixe spxl, tak bigmatův byl v pohodě, jen jak řiká, drnčí drátky a na to upozorňoval.

01.11.2009, 22:00 |
DaveX Nechápu lidi co mají možnost si funkčnost vyzkoušet, nevyzkouší, a pak prudí. No comment.
sry za ot
Diky chlapy,ale tak bych mu rekl,ze je spalenej taky uz jsem jeden basak prodaval snad taky na AHC a psal jsem je spaleny..A jeste mi vola jak se to zapojuje!!!
to je tak kdyz se tady obevy clovek z aukra,akorat mi je divny ze to jsou nejspis pribuzny pan rehorek18 a pan milosv6 jsou tu prihlaseni tyden a oba ze stejneho mesta a se stejnym prijmenim??
to je náky divný 2nicky,a jeden člověk??a hergot
já taky mužu potvrdit že honzuv helix,nebyl spálenej,ještě sem ho překecával,aby si ho nechal,vid honzine.
to nikdo nechce super basak??
S tou bednou to asi nedáš, co?
S tou bednou to asi nedáš, co?

18.11.2009, 12:20 |
rebel mám na prodej ground zero 12spl 4500wat kdybys sháněl něco místo 12w6
rebel : hod mi cenu do mailu *-)

18.11.2009, 12:31 |
Ritchma | Upraveno: 2009-11-18 12:35:06
Dáš ho za ty peníze s bednou?
Za ty peníze to s tou bednou asi nedáš, co?
ale da .... :) sorry za OT
jj nechavam i s bednou psal jsem ti majl
bigmat: Ahoj. Psal sem ti mail, ale porad ne a ne, aby se to odeslalo. Tak se zeptam tady. Prodavas jenom s bednou nebo je mozno i samostatne? A kdyztak jaky jsou rozmery boxu a jestli ma zkosenou zadni stranu podle sedacek? Diky.
zatim zamluveno a nejspis i prodano Ritchma......