Navštíveno 868x

Nezbyl nekomu napajeci 50-ka kabel 5 metru + a metr nebo 2 - ???
Byl bych vdecen.
Mam 1metr minus sinuse cena 300kc
Mel bych tu zbytek kabelu 53qm od Stingeru ale uz jen v cerne barve.
Covece nevim presne. Odhadem kolem 10m. Zitra to zmerim a napisu.
a jaká cena za m? napiš mě když tak mejla =)
Jeeee...Escudo ze ja si toho nevsiml driv. Ale tak zase jsem aspon udelal kseft klukum prodejcum, kdyz jsem dnes objednal kabely a nejake blbosti celkem za 3500,-
A prave mi uz nejak nezbylo na nove napajeci kabely, tak to resim takto :o(
audioves.cz prosim taky cenu, 6 metru bych bral.
Tak napajeci kabel vyresen :o)
To byla rychlost.
Mam tady poslednich 11m. Je to Stinger 53qmm
[ Link ] v cerne barve (seda uz neni). Puvodni cena 600,-Kc.Cena nyni 390,-Kc

27.10.2009, 11:19 |
Leke

27.10.2009, 13:29 |
tygrm ten dragster na zesiky.com je fakt za super cenu a je to stříbro. Jenže já si ho objednal a bylo mi řečeno že momentálně není, ale že mi pošlou alfatec taky stříbro. No a včera mi přišel alfatec ofc.:( Jenže za tu cenu je taky dobrý.

27.10.2009, 16:14 |
Leke tygrm:A kdyz ti napsal,ze je to taky stribro,bylo to OFC alespon postribrene,nebo jen ciste cista med? :)

27.10.2009, 17:06 |
tygrm On mi to rekl přímo do telefonu a poslal mi 2m ofc postříbřených a 6m jen ofc. Omyl je vyloučen, neboť je to na ni přímo vytištěno. Ale jak říkam i tak dobrá cena, Kdyby mi to řekl dopředu, vemu to taky.

27.10.2009, 18:09 |
Leke Jasan
tygrm: měl sem stejnou situaci před dvěma měsící taky sem objednal někde dragster a pak volali že momentálně není, že místo něj za stejnou cenu pošlou Alfatec kterej byl normálně o něco dražší.Ale jsem s tím max spokojen, je to postříbřená měď(šedá poloprůhledná izolace) a perfektní ohebnost a práce s ním.
Tak ten dragster je asi už delši dobu nesehnatelnej, tak nevím proč ho prodávají když není.

27.10.2009, 20:10 |
tygrm nevadí mi to , vypadá fakt dobře. Jen rozbalování se neobešlo bez nadávek.
To nebude ani postříbřené, ale pocínované.
Ale za tu cenu je to v pohodě.