Navštíveno 936x

Takže,jelikož jsem posílil hudbu i v mém pracovním voze tak je k prodeji tento kousek.Cena 1500,-Kč a je pevná.Wofer je přesně rok starý a je koupen u sousedů v SRN takže doklad bych musel hodně dlouho hledat...Jediná vada na kráse je v horní hrance viz.foto.Nic hroznýho.Spadlo mi na tu hranku prkno a látka se odlepila.Stačí přilepit a je jak novej.Jinak 100% funkční a za ty kačky umí i pěkně zahrát.Zde tech.info s recenzema uživatelů :
[ Link ] 
Jinak bedna je z MDF 22 mm.Takže né nějej bakelit.
možná výměna za nějaký kompa min.60W RMS.Průměr je jedno...
pěknej, jen se zeptam, zadní sténa je zkosena aby pasoval pod sedačky. (nemám zajem, ale možná kamoš)
Ano,zadní stěna je zkosená

22.10.2009, 20:53 |
Prady měl jsem a můžu jenom doporučit!

22.10.2009, 22:18 |
DaveX Jako Prady, už ho má můj kámoš a nemůže si ho vynachválit :) Možná vemu pro dalšího kámoše, ještě ti dám vědět :)
Svatá pravda,jen jsem ho nechtěl vychvalovat aby si někdo zas něco nemyslel...V každým případě,kdo slyšel nemůže říct špatný slovo...za málo peňez hodně muziky je zde opravdu na místě.
Na Ahifi taky maj v popisu:"Velmi kvalitní subwoferový box made by Rainbow, který nemá ve své cenové třídě konkurenci!" a ta debata tam je na hóóódně dlouhý čtení :-))

22.10.2009, 23:08 |
clown Helix Blue kompa nechces ? nova nehrana ?? 16cm ?
clown:nahoď odkaz co je to zač.Všude mi vyskakujou helix dark blue.

23.10.2009, 18:16 |
clown to jsou ony :o)
O.K. ještě chvilku počkám,jestli si někdo nebude chtít koupit dobrej SW za pěkný kačky a pak dám vědět.Zatím díky.
Ahoj, jestli pošleš poštou tak beru.
Ale jo,nevadí.Hoď mi do mailu adresu a pošlu to obchodním balíkem.
bull audio hraje hezky sam sem měl v autě 2 kusy, sorry za OT