Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: Audio System Helon 15 SPL BR

o Navštíveno 661x o
o 14.10.2009, 09:52 | valy.tigra
udaje viz. link: [ Link ] lezi mi to zbytecne doma tel 773599065 jsem z Usti nad Labem cena dohodou

o 14.10.2009, 10:41 | wwwturbo
ahoj hod mi real foto a cenu do mailu měl bych zajem diky
o 14.10.2009, 13:12 | Augi
cena?
o 14.10.2009, 13:26 | vinzek fa
solidni dbdragovej basacek ale musi se hodne krmit dokud se z nej nekouri tak neni nakrmenej a netlaci jak ma
o 15.10.2009, 08:20 | valy.tigra
cenu bych si predstavoval 10tis kc. mam ho zhruba rok a po pul roce se mi utrhl takovej vlnovec co drzi civku prej to byl nejakej vadnej kus. tak mi poslali novy. auto v kterym sem mel ten basak stalo celou zimu v garazi takze nebyl ani poradne vyuzitej. a auto uz sem prodal a nemam do ceho bych to dal.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3581 sekund.