Navštíveno 947x

Ahoj rád bych koupil nake věci na laminatovani nebo poradit nakej shop... nebude vadit ani naka fajna rada ty jsou vzdycky dobresi je poslechnout...budu dělat nake tyn dorbordy bo me dílo nevyšlo jak se planovalo díky.. jen to chci nejak zakrit stim ze to jeste o kousek vystrcim nad tapecirunk..mdf kroužkem

12.10.2009, 18:15 |
Zip ten plast musíš hodně zdrsnist a taky doporučuju přelaminovat celý díl

12.10.2009, 18:17 |
petrb presne vzit 80tku smirgl a cely to poradne zdrsnit a odmastit tech benzinem. a jinak veci na laminovani priskirici, rouno atd, koupis v kazdem obchode, barvy laky a podobne....

12.10.2009, 20:18 |
paja truhlik | Upraveno: 2009-10-12 20:20:57
díky.. jak jako celej dil?? ja uvazoval jen tak kolem toho repra ze udelam nake skrasleni at to nevypada tak strasne.. hmm tak zdrsněni a až tak moc no tak to bych teda važně neudělal max to odmaštění tak díky klidně pište dál...unas toho moc neni.. a jakou gramaz teho laminatu?? a ta rouna sou taky podle gramaze?? a plyskiřici jakou?? epoxidovou ?? nebo polysterovou? nebo jaka to je!
ja se na tom eshopu nejak neumim orientovat je toho tam staršně moc a moc odborně muže nekdo pomoct klidne i icq me je 365984936 diky
hifim@ni@k: díky a jake rouno?? nebo stačí punčocha?? a jakou skel vatu?!!! jakou gramáž??prosimtě!!kesam mi dost pomohl jak zrobit ale jinak mně odkazal na havel.tam mi prej poradí ale stale nic. odnich nedošlo žadna rada díky timto mu veřejně děkuji za jeho velice cene rady
Toto je naprosto stejné jako rouno:
[ Link ]
tak sem byl navštívit největší barvy laky maloprodejnu u nas v opě.. a měli pouze laminovaci latku o gramazi 500 a 355 byla to takova v sacku pro pletena krizem krazem... ta asi nebude moc vhodna ze?!!
hifmaniak: díky cena je překrasná..