Navštíveno 836x

ahoj mam tady dvd 1 din ma vyjižděci manuálni monitor 7" je to značka SHARK, video in, video out,line out (rear),vystup na zesik na na sw, out tv box- 4in plně funkčni až na monitor ktery občas blbne cena 2000kč

kdyby byl ten monitor v cajku tak ji od tebe vemu
monitor je funkčni ale něco je v radiu co ten monitor nespusti, nevim ja se v tom moc nevyznam.kluk to měl doma a monitor vyndal a normalně nato pichnul dvd a obraz šel.

13.09.2009, 15:58 |
Diner Ahoj, a odkud jsi? V profilu to nemas napsany. Treba by se chytnul nekdo v okoli, kdo se v tom vyzna a dalo by se neco poresit. Kazdopadne by to chtelo trosku lip nafotit, nebo alespon ocistit. Takhle spinavou elektroniku bych osobne moc neinzeroval:-)
sever čech Varnsdorf, je to jen omatlany ja to nafotila hodil jsem to sem

14.09.2009, 16:52 |
mjkin chápu tedy dobře že na monitoru není nic vidět? nebo se tam odčas video zobrazí?např: když pustíš radio 10x ,kolikrát se to chytne.dík
ja abych ti řekl pravdu tak nevim, monitor byl vyndany a normalně na něm šel obraz pokažde když se to zaplo a radio bere notmalně cd,dvd vše funguje, zvuk všechno až na obraz nevim jestli nebude špatny nějaky kabel v radiu nebo něco ja ho zapnul jednou to obraz šel a pak po druhe a nic tak nevim