Navštíveno 961x

07.09.2009, 08:25 |
xdentist | Upraveno: 2009-09-07 08:26:57
Nabízím toto rádio s kompletním příslušenstvím (krabice,faktura,kabely,rámeček,DO,návody atd atd). Mám ho v autě cca rok a půl a je v super stavu,mohu jen doporučit! Zde nějaká specifikace,více najdete na netu:
Výkon: Max. 4 x 50W
• Výkonový zesilovač MOSFET
• Vestavěný 3,5" palcový monitor (9,3 cm)
• 108kHz/24bitový pokročilý zvukový digitálně analogový převodník
• GIGA MP3 MULTI (přehrávání mp3 z DVD-R)
• 192 kHz/24 Bit Audio D/A - převodník (DVD-Audio)
• 7-Pásmový iEQ ekvalizér
• Předpřipraveno pro Apple iPod
• DAB plná podpora
• DVD-Audio - kompatibilní
• WAV - kompatibilní
• DivXŽ - kompatibilní
• MP3/WMA- podpora ID3/WMA Tag
• JPEG prohlížeč
• DVD-R/-RW, +R/+RW kompatibilní
• Multi-Border DVD - kompatibilní
• CD-/CD-R-/CD-RW - kompatibilní
• 5.1-Kanálové DTS/Dolby Digital/Dolby Pro Logic II/2-Kanalový integrovaný MPEG Decoder
• Pozlacené Audio výstupy (2 Páry)
• Pozlacený Audio výstup pro středový reproduktor
• Pozlacené Video výstupy
• Pozlacený Subwoofer výstup
• Pozlacené Video vstupy
• Motoricky sklápěný panel (velmi tichý chod) - možnost nastavení úhlu sklonu
• Dálkový ovladač součástí
• Funkce Dual Zone - současné přehrávání několika zdrojů hudby
Cena 4500Kč
Dále nabízím JVC changer na 12 MP3 CD(i CDRW). K tomuto rádiu je ideální a nemohl jsem si tuto kombinaci vynachválit. Nabízím changer s držáky a kabel a samozrejme cd šuplík... Specifikace zde: [ Link ]
Cena 2000Kč
Mohu prodat zvlášť,při odběru najednou je cena kompletu 6000Kč
K odběru v Praze 5.
775 657 756 (i SMS)

07.09.2009, 18:09 |
clown husta cena :o) snad se proda dobre :o)

07.09.2009, 18:17 |
clown | Upraveno: 2009-09-07 18:18:14
fakt rozumna cena, nemit hafo jinejch kramu, tak si to vemu ...
tak si představ že mi chodí nabídky na 3500Kč za rádio nebo 5000Kč za komplet atd...
cena je hodne dobra a radim pod 4500 nejdi, sam mam a jsem spokojenej, super radijko a ted je k nemu moznost i pripojit flashku, zitra tu srandicku budu testovat a budu ji mit i k prodeji.

07.09.2009, 20:26 |
clown nemit krizi, ... tak vemu aspon ten menic .., sam mam jeden jeste z dob bez MP3 .. (coz mne netrapi), ale za 2000 je super .., navic ta jednoducha instalace, opravdu plug&play :o)
woe za 5000 si pro nej dojedu snad ihned :o)))) neblazni, ma to svou cenu
se koukni na DE Ebay .., radio kolem 2000 E bezne, menic kolem 90E .., coz si v poradku, vzhledem k tomu, ze to je "nekde" k videni :o)

08.09.2009, 07:10 |
xdentist | Upraveno: 2009-09-08 07:16:38
pod 4500 za rádio a 1500 za měnič nejdu při koupi najednou.. Svoji cenu to má,proto nechápu ty co mi stále nabízejí o dost míň :)

08.09.2009, 10:18 |
Diner Opravdu super radijko... Mam ho zatim sice nekolik tydnu, ale je opravdu velice slusne... Jak zvukove, tak vybavou a moznostmi nastaveni, designove a take ocenuji velice kultivovany chod elektromotorku na vyhybani panelu. Btw. Frenkie: dej pak vedet co to je zac a kolik to stoji, moznost pripojeni Flashky se hodi. Diky
Ahoj je to radio a changer na predaj??? presne to radio my ukradly z auta beriem ho hned ak je na predaj....
nechceš to JVC vyměnit za Alpine CDA-9887R - USA vz (jediný rozdil : nemá graf. display a chytá jen liché stanice)
mozna uz jsi mi psal sms nebo e-mail,tohle si pamatuju...
VYMENIM POUZE ZA PENIZE :) jelikoz jsem prodal auto a ted mam jine s vestavenym radiem tak tohle prodavam...
am to nejakej nocni rezim nebo tak neco? mam radio uplne az nahove v palubce (VW POLO) tak aby to v noci neoslnovalo?
ma to nocni rezim bud manualne nebo automaticky(casovac) nastavitelny-ztlumi to podsviceni displeje. kdyz das cerne pozadi displeje tak to pak uz tolik neoslnuje.
----------------------------------------------------------
ZAMLUVENO jako komplet!
psal sem ti sms. Dojel bych si pro to klidne zejtra
vim,ale neodepsal jsem,viz. muj minuly prispevek... pokud se neco zmeni,dam vedet.
jasny. Dojedu si pro nej klidne dneska

11.09.2009, 21:37 |
xdentist | Upraveno: 2009-09-11 21:37:32
PRODÁNO ....komplet....