Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > koupím vejškáče Magnat

o Navštíveno 595x o
o 06.09.2009, 23:13 | bobmasitr
Ahoj,sháním vejškáče od magnatu bez výhýbek jen samotné.Nabídněte jakýkoliv typ

o 06.09.2009, 23:16 | Midnite
OT: jestli ti jde o cenu tak urcite radej [ Link ] ... hodne dobre vysky za tu cenu
o 07.09.2009, 08:40 | bobmasitr
No spíš mi jde o to že mám repro Magnat XTR216 a aby to k tomu dobře hrálo
o 07.09.2009, 10:15 | CarMedia.cz
no tak aby ti jde o to, aby to dobře hrálo, tak se vykašli na výšky magnat a jdi do něčeho lepšího. 13s bych možná taky vynechal a přešel bych na 25mm kalotu u Sinus Live NEO 25s.. [ Link ] opravdu hodně dobré výšky.. , navíc pokud by jsi využil vyhybku od nich, což je možné, tak na ni máš možnost nastavení útlumu, či zvýraznění -3/0/+3dB
Nebo potom, pokud by jsi chtěl opravdu super výšky, tak je nyní novinka, kterou máme aké skladem, a to Sinus Live NEO 28S [ Link ] , kde je rovnou i plnohodnoná vyhybka s možností zapojení střeadobasu a taky možností nastavení zesílení, či útlumu. Jinak kalota Sinus Live NEO 28S má logosky 28mm. Oboje výšky jsou hedvábné, takže hodně příjemný zvukový projev!
Pokud by jsi chtěl poradit co a jak, tak se mě ozvi, probereme to..
o 07.09.2009, 10:22 | Vencaf
Neo28 už jsem mu nabízel, mě spíš přijde nějakej zmatenej, nejdřív chce 13cm plochý kompa, pak že zase ne plochý, pak najednou 16cm, a teď zase jen výšky...
o 07.09.2009, 10:24 | bobmasitr
já mámi ty výhybky od magnatu xtr216.Pouze ty vejškáče nemám.A když jsem tam zapojil nějaký jiný co jsem našel doma.Tak při velkým zesílení jako by se vypnuly
o 07.09.2009, 10:31 | bobmasitr
ne ne pánové zmatenej nejsem.Pořídil jsem magnat xtr 216 a potřebuju k tomu vejškáče.Ty kompa 13cm už mám taky od MAc audio.A plochý jsem chtěl vždy co se týče 13cm.Kdyby mi někdo poradil jak se daj mazat ty vzkazy už to smažu.
o 07.09.2009, 10:38 | CarMedia.cz
vem ty NEO 25s, XTR mají dělící frekvenci 3,5kHz, což je dost. u XTR máš taky možnost nastavení útlumu nebo zesílení. Takže nevyužiješ vyhybky, co jsou u SL přiloženy a dáš je na vyhybky od XTR, výšky poběží suprově! Na NEO 28S je dělička zbytečně vysoko!
o 07.09.2009, 11:50 | bobmasitr
Děkuju za radu.
o 07.09.2009, 16:48 | CarMedia.cz
není za co..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.32 sekund.