Navštíveno 1675x

Ahoj mám možnost sehnat autarádia sencor např.
SCD - 5705MR, SCD - 5805MR, SCD - 5025MR a další.
MP3, USB, MCC
na všechy je záruka.Sencor asi všichni znáte tak je vám jasny jak si Sencor stojí, ale hraje to a za ty peníze.
na ceně se můžem dohodnout ,ale tak většinou těch 1500kč.
Popřípadě se u mě informujte na jiny model rádia zjistím jestli ho seženu.
o cena tohoto typu SENCOR SCD 8224DR?Dekuji.......
Těch je mín no ja myslím že by bylo tka 2700-3000kč.
??? tak to si kupte naky stary a nebo na kazety radio kdyz je to drahe tada :-)
Ja mam radio za 15 tacu.Jen tak pro radost cena treba tady
[ Link ] 
sry za OT ale za 3 litry sezenes clarion ci alpine a ne SENCOR
asi dalsi z tych co napise ze senzor je najlepsi na svete, kazdy mu uveri a kupi to za super cenu este o polovicu vyzsiu ako normalne, ale sak preco nie za taku znacku, urcite ich nestihaju vyrabat, tak to bude asi aj tym...
db-marek senzor je bomba:o)ver tomu ako ja...
Já myslel, že při dnešních cenách značkových rádií se nenajde blázen co dá o 500Kč míň za s...ku jako je Sencor. Ale komu není rady, tomu není pomoci.
Dneska jsem byl na burze v Ostrave a koukal jsem na jedno radio stary model Alpina stala 1000kc docela pekna:o)Zvazoval jsem ze ji koupim jen tak pro radost ale borec mi porad nabuzel sencora za 1500kc ze je lepsi ma usb a prehrava MP3.No tak jsem radeji sel.......
Jo jo všichni víme že sencor není světová značka radii.To taky dotyčný prodávající neříká.Ono zase sencor za svých 1500Kč nabídne plno funkcí,usb a na paměti atd.3páry RCA a já nevim co ještě.Akorát ta kvalita je pohoršující.Ale tady na tomhle webu to asi nikdo nekoupí.Dotyčnému bych poradil aukro či podobné portály.
sorry za OT ale za 3000kč už koupiš slušnějšiho pioneera
ale tady se mluví o ceně do 1500Kč nee?Za 3 je jasný si koupím radši kenwood nebo blaupunkt.Cokoliv Alpine nebo jiné známé.Ale do 1500 lepší než chraplák na kazety
29.08.2009, 11:31 | scha3deTěch je mín no ja myslím že by bylo tka 2700-3000kč.
Kdyz se clovek koukne na tyto dve radia co asi koupi?

A nebo toto?:o)

par lidi nepochopilo co vlastne prodávám ja prodavám sencory za 1500 a jeden čl. se tu ptal na dvd o tom sem tu nic neřikal.takže když by měl někdo zájem je tu ta možnost.není třeba tu psat porovnání jedná se o prodej takže k věci.1500kč
scha3de Ja jsem se ptal na tento model a ty si rekl ze ho prodavas kolem 3tacu SENCOR SCD 8224DR.Mass to marne...
to sice jo ale predmetem hlavne byli ty za 1500 tedy stale jsou