Navštíveno 1438x

prodam gz mono nuclear grna 1 2500d hodne malo jetej asi mesic zarucak neni nemuzu ho najit.dalka je ale bohuzel bez kablu.celkem slusna kvalita pro dobrej wofer. cena okolo 9t.dohoda urcite vice info zde ..
[ Link ]
muzu pridat wofer gzhw 12 800RMS 1.4ohm cena 3500kc
Mistre muzes mi poslat nejake foto toho wooferu?
jasny

displej indikuje stav napeti a rezim zes.logo podsviceny

Zdravím GZ Monoblok je ešte aktuálny ?? daj mi na seba kontakt lebo nejde mi odoslať mail,..
Mistere ja budu mit prachy tak pristi tyden
jo jeste je aktual. DR.HADSON jestli na 100%beres tak necham tobe,PHOENIX jestli vydrzis do pristido tydne a DR neveme udelam ti jeste cenu O.k.?TEL.736452262.meil nejde nevim proc
V poriadku : )Ja budem sledovať príspevok a poprípade mi prosím ťa aspon tu napíš či je ešte aktuál,..Lebo ja som skušal ti poslať správu ale nešlo to : (.
Mistrepodivej.Hned jak mi prijdou prachy tak to beru ale nechci rikan ze to bude zitra nebo pristi tyden.Nerad bych ti ted napsal ok beru pristi tyden to posly a ja pristi tyden jeste nemel prachy.prave proto jsem napsal ze predbezne shanim muziku.JInac je to luxusni sestavicka presne jakou jsem mel na mysli.
Cau ta GZHW 12 je jeste k mani?
vse aktual pristi tyden bude k mani kdyz dr.neveme
jo e mail by mnel uz fungovat,bude to k videni na finale db na krivonosce muzu predvest
actual, nova cena vse za 11t mozna dohoda jeste,i jednotlive

09.09.2009, 16:45 |
Fašek Kolik za zesilovac???