Navštíveno 2479x

Sice jsem si myslel, že tohle se nikdy stát nemůže, ale co. Sice jsem si něco stačil ještě obědnat a už mi něco leží na poště, ale já nejsem zm-d, takže si to vyzvednu. Takže bude na prodej:
4m 50ky Alfatec - 800 včetně pošty
cca 2x5m 2,5ky dvojlinky Zealum - 500 včetně pošty
Eyebrid 2Y150 - 2500 včetně pošty
Magnat RX44 - 2500 včetně pošty (kosmetické vady)
A zřejmě se mi něco vráti, takže budou na prodej kompa a basák od infinity.

01.08.2009, 12:59 |
petrb skoda...
petrb > Njn, co nadělám. Už jsem na tom prodělal nehorázný prachy, raději končim.
Magnat RX44 zamluven.
kolik chces za ty vydlicky a konektory?
Vidličky a konektory k něčemu přidám. Balit se s tim nebudu. Tohle je korunová záležitost a maj to v každym hifi shopu. Díky za pochopení.
Jinak se mi tento týden vrátí dobírka s tímto obsahem:

01.08.2009, 16:47 |
bastr pls cenu komplet infinity do mailu kuju
Cena,znacka,typ,dlzka RCA kablov? Kujem :-)
Stewe21 > Je toho 2 x 5m, ale je to low-end kabel, kterej se dává k sadě od ACR.
kompa predane? iba spolu to predas? ked tak pls cenu do mailu
Kompa zatím nedorazila z pošty, ale už jsou zamluvena.
Našel jsem ještě 4ku dvojlinku Zealum cca 1m.

02.08.2009, 19:37 |
gorky celej komplet od infinity teda uz neni k dispozici?
No ono to vypadá, že zas jo :-)
Čus...tak pokud jsou volná ty compa,vzal bych je.Vyzvedl bych si je v Praze aby si nemusel na poštu:)

02.08.2009, 21:31 |
gorky kolik za ten komplet vlastne chces?
gorky > Máš maila.
danix.m > Záleží teď na gorkym.
Prosím zájemce na RX44 ať se mi ozve, bohůžel jsem si smázl jeho mail.
4m 50ka alfatec, řekl bych, že dost flexibilní kabel.

prosím o rezervaci napájecího kabelu, odpoledne zjistím, jestli se vejde do distribučních bloků co mám doma, díky

03.08.2009, 15:26 |
Vencaf | Upraveno: 2009-08-03 15:27:09
tak se omlouvám,ale 50tka je moc, musel bych kupovat nový distribučáky a pojistkovku, výkonově mi stačí 25mm2, kdyby někdo měl tak potřebuju 4metry nebo stačí 2,8m+1m, na barvě nezáleží...
No a pak mam ještě toho Magnata Solid 900.2
[ Link ]
Jinak ten Eyebrid má:
2 x 150rms @ 4ohm
2 x 225rms @ 2ohm
1 x 450rms @ 4ohm můstek
Tak ok...čekám na vyjádření Gorkyho.Jinak ty compa beru...máš nějaké parametry prosím??Díky
Takže celá sestava od infinity je volná. Kompa vykazují známky používání a výšky nemaj domečky. Zjistil jsem jen to, že maj 90rms. Ovšem nejraději bych to prodal jako komplet i s basákem.
prosím,prosím nech mi je samotné :) Myslím že jsou to ty co mám a rád bych je i dozádu.Wůfřík by mi byl na nic.Díky
Tak jako samotný by to taky šlo. Jsou to tyto:

co za woofer,možná by ho vzal kamarád..
Ok...děkuji!Buď zítra,nebo v sobotu si je vyzvednu.Zavolám.
Vencaf > 1000
danix.m > OK.
Množstevní slevy samozřejmostí.
Nechtěl by někdo basový set? Basák infinity (300rms) + magnat solid 900.2 (280rms) + napájecí kabeláž aiv s pojistkovým pouzdrem zealum + 2x5m cinch + 1m 4ky dvojlinjky. Jediné co by potřeboval by bylo si splácat bednu (litráže mam)a sehnat si jedno očko k baterce, protože jsem to měl ve spešl svorce, to vše za 2500 včetně poštovného?
Pak tu mam 10ti palec sony xplod a noname repro CDI.

co jsou zač ty Y adaptéry?
rozmer a cena NONAME repra?:)
Vencaf > Jedny jsou od AIV (2xsamice a 4x samec) a druhá jsou ACR (2xsamec a 4x samice)
Midnite > Jsou to 16ky, chtěl bych za to tak 3 kilča.
Ještě jsem zapomněl, že ten xplod je funglovka, pouze dlouho ležel v jednom skladu. Má 120rms, takže ho utáhne snad jakýkoliv dvoukanál. Je odzkoušen, na db drag to neni, ale pohodové dokreslení scény je OK.
bigmat > 800
Jinak teda je stále ještě na prodej:
2kanál Eyebrid 2y150 > 2500 - dohoda
noname repro 16ky > 300 - dohoda
RCA rozbočky > dohoda
konektory, vidličky > dohoda
Pak tu mam mini zesík od US Blastera, úplně nový, ani nevyzkoušený. Papírově 2x25rms. Není možné můstkovat. 50cm Basic signály bych přidal k tomu. Cena tak 600 včetně pošty

Takže aktuální je ještě:
noname repro 16ky > 300 - dohoda
xplod > 800 - dohoda
RCA rozbočky > dohoda
konektory, vidličky > dohoda
mini zesík > 600
Množstevní slevy samozřejmostí, tak mě toho zbavte :-) Na všem se dá dohodnout.