Navštíveno 721x

Ahoj všem,
překopávám audio a tak nějak mi zbyla uplně nová aktivní tuba od Salu.Výkon zesilovače je 50W.je to s mantážníma kabelama,nastavitelná vyhýbka.Velikost basáku je 10.
Cena by byla okolo 1900Kč

21.07.2009, 16:01 |
Biňďo to nemyslíš vážne toto.....sry za out ale!
Proč?Já jí kupoval za 2200Kč přímo od výrobce
za 300 ji beru... jinak jako Bindo. je to srot

21.07.2009, 17:37 |
zipo
Pánové já jen říkám jak jsem koupil.Tahle je také nová nerozbalená atd.Pro případného zájemce se dá cena upravit.
problém tady je že na tomhle foru takovejhle taiwan neprodáš a když ano tak ti tu každej napíše reálnou cenu což je tak 300 možná 500 za novou ale i tak tu nenejdeš asi nikoho kdo by to zaplatil za tohle.....
takže rada zní, aukro tam to prodáš s přehledem třeba za 1500 tam o tom nikdo nic neví stačí když tam napíšeš 150dB a přihodíš k tomu 20x vykřičník a 8x hvězdičku :)
tak to já bych ani nepsal ale tohle není taiwan to je SAl od somogyi nebo jak se to píše.Maďarská firma zabívající se audiem.Navíc US blaster si od nich koupil licenci
ale jo chápu Vás,nechci se tu chlapcí hádat.Já ceny neurčuju za kolik to výrobce prodává.říkám jak se prodává neříkám přece že to je nejlepší na světě a ty vykřičníky atd.
bobmasitr: Klííd :o) on to taky tak Nismo.P nemyslel..jen ti radil co na aukru spolehlivě zabírá..:o)