Navštíveno 1262x

19.07.2009, 22:32 |
Fiku zdravim,ještě to neni uplně rozhodujici,ale přemýšlim o prodeji celé muziky,monoblok subwoofery,kompa,ovály.4kanál,používané tak nějak málo,mám k tomu ještě krabice a moc toho odhrano nemaji..jedna se o tyto věci
[ Link ] a dvakrát bassak
[ Link ] kapik:
[ Link ] kompa:
[ Link ] ovály:
[ Link ] kanál:
[ Link ] ještě doplním,že to prostě jako new,ještě by k tomu měla bejt i záruka,ale jde o to,že jsem ztratil záručáky..:/ takže na to dávám nějakou tu záruku na odzkoušení..cenu zkuste nabídnout,budto se mi to bude líbit a prodám nebo ne..CHTĚL BYCH TO PRODAT JAKO CELEK!!!
Nejspíš k tomu nechám veškerou kabeláž!!vše kvalitní né žádné kabely za 300kč!!rozvodové bloky,pojistka,kvalitní rca kabely!!vše potřebné!!Před koupí mohu popřípadě nechat poslechnout..Pokud to třeba dříve nevytáhnu z auta..
zkuste nabídnout nějakou rozumnou cenu...
představu nějakou mám..diky
zájem nemám ale určitě by bylo lepší napsat jakou máš představu o ceně...třeba zvýší zájem...Fakt nechápu proč dáváš inzerát když nenapíšeš cenu...nesnáším takovýhle inzeráty...

20.07.2009, 10:30 |
Dair | Upraveno: 2009-07-20 10:31:07
cena? ztratil zarucaky:) nedelas nahodou v tom obchode?:)
napis ceny at se v tom da nejak vyznat,vzdyt uz to nikoho nebavi porat se ptat.

21.07.2009, 18:10 |
Fiku V obchodě opravdu nedělám...máme firmu,ale s trošku jiným zaměření..jinak všechny jsem je měl schovaný,ale při stěhování vubec netušim kde jsou..třeba je ještě někdy najdu až je nebudu hledat:))
Pokud nemáte zájem a nesnášíte takovýhle inzeráty tak si je nečtěte!!!Newím jak vám mužu jinak pomoct..Píšu,že to chci prodat jako celek..A kdo bude mít zájem tak se mi ozve...774631991 jiranecek@seznam.cz/icq:230790518

21.07.2009, 19:14 |
Fiku jinak ta cena dohodou...a nějak rozumně.

22.07.2009, 01:50 |
Fiku tak vyvolávací cena 40.000:-) původní někde k 70...
Pokud stojíš o radu, tak to rovnou nabízej po částech, protože kupce za celek budeš hledat hodně těžce (vlastně si nepamatuju, že by se tady komplet muzika někdy prodala)...zvlášť pokud tam jsou i ovály a 2x sw.
asi tak , komplet bys nikdy neprodal :)

22.07.2009, 09:29 |
Fiku není problém se dohodnout na ceně a prodat to někomu kdo na tom bude chtit vydělat a prodat to po částech..nebo k někomu na krám...já na to tak nějak moc času nemám abych to rozprodával po dílech...pokud někdo bude mít zájem a bude rychlá domluva dám mu výraznou slevu.
To by musela bejt opravdu velka sleva aby jsi to prodal jako celek,uvidis sam..
az si to rozmyslis tak napis ceny a uvidis sam ze to bude rozumejsi..

24.07.2009, 15:05 |
Fiku cena bude rozumná a pro někoho i výhodná..

24.07.2009, 15:26 |
pepe689 | Upraveno: 2009-07-24 15:27:24
no nevim esli si si nespletl forum pokud 2 +2 jsou 4 tak ta tvoje slavna aparatura stoji nova kolem 45790.. ,ale asi budes mit kvalitni kabliky ne za 300 kc ---no fajn zkus aukro :-))tam je jitrnic a jelit dost -a mas radu zadara

25.07.2009, 12:23 |
Fiku kvalitní kabely mám,jsou k tomu potřeba..jestli ty to máš napojený od cinchů k televizi to neni muj problem.a co tahle si k tomu ještě připočíst,kabely k mono,k 4kanálu,napájecí kabely,pojistku,rozvodový bloky,bas reflexy,terminál..připočti si ještě tohle k tomu a jsi na 50..nebo myslíš,že se dávají zadarmo?já myslím,že ne..taky nepíšu ,že já jsem v tom byl když jsem to kupoval ještě o nějakej ten tisíc víc..je to kupovaný minulý rok a ceny byly větší..navíc píšu,že cena není pevná?tak co k tomu je ještě k nepochopení??navíc je to moje věc za kolik si to prodávám..tak se klidně postav na hlavu a křič si z okna:))) Hawk domluvil jsem..:))
tak tady určitě něco prodáš:-D a poučovat pepu o autohifi...chlapče chlapče, seš tu moc krátce a musíš pochopit, že jsou tu i lidi co maj jen tlumení a kabely za cenu tvé celé zástavby, tak si rozmysli styl kterým tu píšeš...

25.07.2009, 15:14 |
Fiku tak neznamená,že když jsem tu krátce,že o hifi nic newím,ale věřím,že toho vím dost málo oproti některým profíkum ,kteří jsou zde na foru,ale člověk se učí celej život..jen mě naštvalo to co napsal..navíc je to moje věc za kolik to kde prodávám..navíc cena neni pevná a dost lidí mě řeklo,že je dobrá..navíc každý si nadhodí k ceně něco navíc aby mohl něco slevit..proto píšu,že kdo bude mít zájem a rychlé jednání tomu dám razantní slevu..jinak když jsme u těch kabelech tak nestál jeden 300 ale cca 1500...ale to je pro přestavu..Jinak pokud má někdo zájem at se nebojí napsat na ceně se dohodneme..

25.07.2009, 16:06 |
Fiku takže se mi naskytla možnost koupě něčeho jiného,takže to nechám za 35tis!!+ rychlé jednání ještě něco slevím..nebude to málo...:-)

26.07.2009, 19:09 |
Fiku nikdo nemá zájem??Nabídněte cenu a já slevím..

26.07.2009, 19:19 |
Fiku nikdo nemá zájem??Nabídněte cenu a já slevím..
Nikdo nema tolik penez aby ti to dal na jednou pokud to nenabidnes jednotlive tak to asi tezko prodas!!Tady kazdej uz muziku v aute ma a nekoupi celek maximalne jen neco dokoupi,nechci ti kazit prodej jen se ti snazim poradit..

28.07.2009, 21:38 |
Fiku Nechám to cely za 28t!!+ ještě dohoda k tomu!!Jinak mi uteče jedna nabidka.