Navštíveno 2896x

prodam moji muziku ozvučnice je dělana na miru do passata b5 kombi
zesik crunch v-1200
1x250 W RMS an 4 Ohm -
1x550 W RMS an 2 Ohm -
1x750 W RMS an 1 Ohm -
1 Ohm stabil -
regelbarer Subsonic: 15 - 55 Hz -
regelbarer Hochpass: 40 - 4.000 Hz -
Bassboost: 0 - 12 dB -
VU-Meter - Fernbedienung
cena 3200kč, zesik je uplně novy staři poul roku
2 x sw JL audio 12w0-4
jeden sw má:
Subwoofer 12" / 30cm
Výkon: 125W RMS
Impedance: 4 Ohm
Xmax: 8,6 mm
v ozvučnici jsou 2 vydechy 100x260 mm
cena za ozvučnici s repro je 4500kč možno jako komplet se slevou
dohoda možná

moc pekny i cena slusna nemit plnej kufr tak to vemu:)
prodavam auto tak to davam vem protože to normalni člověk neoceni a nezaplati to když auto kupuje, jinak to hraje moc hezky , možno i jednotlivě
to mas pravdu lidi co tomu nerozumi tak to ani neoceni.
to nikdo nechce za tak malo peněz dobrou muziku?
no jo ale myslim za ty penize je to hezka cena jen samotny jeden sw stoji kolem 4 až 5000 kč
mit mlada papiry tak to od tebe vemu za ty prachy sice jsem od JL audio nic neslysel,ale nikdo to jeste nehatil.Kdyz ja prodal 2 magnaty xtc v bednach za 5000 tak ty to musis taky za ty prachy prodat..Tedka prodavam jeste bratrovy magnaty 1 za 1500.
jo lidi koukaj na značku madnat, pecktron , sony a tohle to neznaj, měl jsem tro v passatu kombia když jsem to hodně pustil tak se trošku zvedalo čelni sklo, škoda že jsem to nenahral, ale hraje to opravdu zle na to jaky to má vykon
tady se prodavaji magnaty za 5000kč a tdy to nikdo nekoupi, to nechápu ty lidi co to kupuji tady to Jl jedno stoji 4500 až 5000kč. no nic stale aktual
jedno jl v ozvučnici 1999kč a druhy bez 1699kč
to jsi tu bednu uz prodal jo??
ne to ne bednu mam pořad doma ale postavil jsem zvlašt jednu bednu na 1 sw tak to mužu prodat bud jako komplte v bedně,nebo samotne nebo jen jeden sw v bedně nebo samotny. zesik je už prodany
posledni sleva 3300kč niž už je neprodam to si je radši necham, nechapu že to nikdo nechce
ta to v baziku prodavas a zesilovac mas prodanej.Netahej lidi za nos:o)Jinak BRUTALNI MUZIKA:O)
cože,? zesik je prodany ted už prodavam jen sw
tak to vypada že si asi ty sw necham
Vygooglil jsem některé TS parametry:
FS 22Hz
Qms 5.65
Vas 0.430 cu ft
Qts 0.340
Jeden reproduktor, který prodáváš stojí nový přes tři litry:
[ Link ] Škoda, že nemá aspoň dvoupalcovou cívku, jinak bych je oba vzal.
diky za parametry, tak tady sami vidite že jeden stoji nějakych 4300kč a tyto jsou hrane opravdu jen chvili, když je nikdo nebude chtit tak si je necham byl jsem s nima moc spokojeny
Zdravim pane...Slo by pls zabukovat do uterka komplet??Dikes
ok do uterka zamluveno !!!!!!!!