Navštíveno 1383x

Dostala se mi do rukou jedna krabice s překvápkem. Je to repro ze série Kappa. Repro je zašpiněno, ale to bych umyl. Podle mě by byla škoda to dávat od sebe a třeba pro někoho do začátku na nějakej 4 kanál by mohla být dobrá muzika.

No a pak tam bylo tohle, jenom půlka Kappa Perfect, to mě docela mrzí, protože bejt to komplet, tak si to asi šoupnu do auta.

Bohůžel nemam zatim foto své, takže jen z netu. Pio TS-W303F

A Pio TS-W304F

Ty pioneeři jsou ještě zabalený v origo krabici.
Tak to prosím někdo zkuste ocenit, je mi jasný, že ty pinckové jsou na tom v řádu pár stovek max litru.
vzal bych ty pionery oba co třeba 1300kč
jaká je cena za kompa+woofer Infinity, kamarád shání něco levnýho...
Vencaf > Hele fakt nevim, zkus něco nadhodit. Já fakt nevim jakou to má hodnotu, ani výkony nevim, prostě nevim o tom nic.
wwwturbo > Beru tě na vědomí, pokud tě nikdo do neděle nepřehodí, tak jsou tvý.
A měl jsem teď nějakej nepřijatej hovor, tak se kdyžtak omlouvám, že jsem to nebral, ale byl jsem fuč.
ahoj tak 1500 za basaky a 900 za kompa + basak infinity?
japrint18 > Zajímavá nabídka, ale ten basák infinity ti zadarmo nedám :-)
za ty kompa bych dal 1000.Co to je za pruměr 13 nebo 16
Jinak teda průběžné pořadí je takové:
oba pioneery > japrint18
kompa > bobmasitr
Poloviční kompa kappa perfect vypadají, že jsou prodány.
Dostal jsem nabídku 1500 za basák a kompa, dá někdo víc?
1000 za kompa je víc než 1500 i s basákem :)
Jak se to veme. Já to raději prodám po více kusech najednou než abych tajtrdlíkoval s více balíkama na poštu. Navíc zájemce by chtěl osobní předání, což je paráda, protože mě tím jakoby odpadnou 2 balíky, kdybych posílal někam basák a někam kompa. Navíc ta naše pošta mě trochu vytáčí, neber to nějak osobně či jinak špatně, ale raději to střelim jemu. To bych za ty kompa musel dostat jó nabídku a za ten basák to samý.
Já to osobně neberu,vím jaká je ČP asi nejsi jedinej koho to rozčiluje.Zkusil jsem to,ale kdo by měl nějaký pěkný 13 pěkně basující za dobrej peníz tak...
Tak jsem dostal zajímavou nabídku na kompa + W303F, jen čekám na potvrzení.

18.07.2009, 10:00 |
Dair ten Pio TS-W304F sem mel band pasu a musim rict ze hral velice slusne...doporucuji kdo nechce ani tak vykon jako kvalitku....
Takže kompa a 303ka jsou fuč, teď si před chvilkou pro ně přijel zájemce. Omlouvám se tedy zájemci o kompa + basák infinity, ale tato nabídka za tuto kombinaci byla daleko vyšší. Takže na prodej už je jen pio 304ka (na posledním obrázku, je to ten vlevo) a basák infinity. Tak si kdyžtak řekněte.
Dair > Ale tento basák by měl být v platu ne? Nebo jsi zkoušel laborovat?
Tak to je hustý, pokud je to aktuální ceník, tak máte aspoň představu.

Party B. Kolik za toho pioneera?
Na aukru se prodávaj kolem 1200 - 1400kč. Co za 1000?
Tak jsem zapomněl, že 303ky mam 2, takže k mání je jak 303ka tak i 304ka.
japrint18 > Tak jak to vidíš? Chceš tedy oba za 1500?
Oba pioneery stále volné.