Navštíveno 841x

02.07.2009, 00:19 |
Flash Cauky všem
Mám dotaz na všechny
Xtuner(Jiří Pecháček) tak tomuto člověkovi sem poslal peníze za bednu furt že jí pošle a pak se ani neozval,odepisoval mi a najednou ENDE
Nevíte někdo co s ním je?
ještě že sem mu neposlal 3000 za ten zes o to bych přišel taky a to sem si myslel že v řadách AHC jsou slušní lidi ale splet sem se všude se najde černá ovce alias Aukro
Všichni co sem mrknete napište něco jak pomoct
Na email mi neodepisuje mobil na něj nemám
a sere mě to fest!!!
Kdo ho znáte nevíte co se s ním dějě?nějaký info o něm?
Všem předem moc děkuju
Už seru na to abych něco posílal předem pak to dopadne tak že mam h...o
Dík
FlasH
s tím ti nepomůžu ale když už to tu je
tak pozor bych dal na člověka pod nickem
- ejkmi
- megašef
oba to samé ejkmi cca před rokem zesík nevyzvednul ho tak ještě jeden pokus a opět nevyzvednuto
megašéf ted nedávno tlumení nechal si poslat 15 kousků a nevyzvedl omluvil se že přišel o občanku a at mu to pšlu znova a zase nevyzvednuto

02.07.2009, 00:46 |
Flash midi34 ja sem to poplet je to
TunerX ale je to divný všechno co prodal tak v pohodě,ale je mi to divný nabízel mi ten zesik ještě že sem to nevzal
ale je divný že se najednou nehlásí na AHC ani neodepisuje na emaily nevim nevim počkám a uvidim
potřebuju někoho kdo si něco od něj nechal poslat
Adresu,mob tel fakt už nevim to se mi vyplatilo měl sem to dát dobírkou buhví co by mi poslal...
Tak si myslim ze ti brzo nekdo prispevek prestehuje do jine sekce:o) a rikam to porad dokola, lidem co neznam neposilam penize,jen lidem ktere znam a mohu jim verit,techto lidi je tu dost ostatni "nove" prichozi maji u me smulu a jedine vse na dobirku,tez mi dluzi nekdo kdo chtel ALPINU jeste postovne a co nadelam,kdyz je to buzik a blbec tak s tim nic neudelas:o) jen pro tvou utechu mezi lidma tady yz fora nebo spis kamaradama mam neco lehce pres 10 000:o) ale vim ze ty penize se mi vrati:o)
Flash tady mas na nej Telefon: 774625727 měl by to byt jeho jestly ho nezmenil.Jinak co sem ti odepisoval snad 100mailu a u vsech mi to pise
ze nejde dorucit tak vubec nevim.

02.07.2009, 20:12 |
rebel Tak to je na prd.Ale nejso všichni stejní věřil bych těm co jezdí na srazy a tam se to dá řešit a když neodpovídá tak ani tel ti nezvedne a když jo tak ti naslibuje hory doly a pak podruhé si tě uloží a zas to nebude zvedat to je to myšlení těch hloupích.
,-((
Dneska se mi od Pechacka taky vratila jedna zasilka, nereaguje na maily, tak pozor pred nim!
co tenhle topic nechat jako black list ? budou se do něj přidvat další negativní zkušenosti a je to jako seznam na jednom místě ?

02.07.2009, 23:41 |
Flash Hlavně děkuji Administrátorům AHC že mě nevymazali ani nepřesunuli
Děkuji všem co jste mi psali bud sem nebo na email ale hlavně Ludovi 551 za tel,napsal sem TunerXovi a on mi kupodivu odepsal
No napsal mi že musel důležitě odjet za hranice a že nemá možnost netu,a mě napsal že mi to odešle v sobotu a to hned jak dorazí do čr,tak uvidíme těch omluv bylo hodně ale nepřeje si a dokáže že není podvodník tak sem na to zvědavej
Luda551:Psal si mi emaily a nic?to je divný a to si mi psal jako odpověd nebo nový email,volný někdy zlobí ale předtím si mi odepsal normálně tak nevím čím to je a díky za ten Fon na Pechačka pomohlo mi to
On se omlouvá všem na AHC a jak bude v čr udělá vě věcech pořádek sem teda zvědavej...
Rebel:no nepsal sem mu z mého čísla ale s www.poslatsms.cz a napsal sem druhé číslo do toho a ozval se s velkejma omluvama
Kája_595: taky ti děkuju ale to druhý číslo nějak nereaguje,ale díky za pomoc
Pete_K: Tobě děkuju za opravdové detailní INFO a myslím si že když nemá možnost netu tak nám neodepisoval na email,ale třeba jenom dělá pohádku uvidíme ale to že si nechá poslat balík a neveme ho to je na prt,ale furt lepší než 800...
Díky všem ted to nechám v klidu a uvidim co se stane
Flash: psal jsem ti odpoved a i novy mail
Midi : chtelo by to nejaky blacklist

03.07.2009, 13:10 |
luda551 | Upraveno: 2009-07-03 13:11:15
kua dvojak :-DDDDDd

08.07.2009, 21:38 |
Flash Chci jen napsat a hodně poděkovat člověku jménem DAVID NOVOTNÝ od kterého jsem zakoupil zes GZTA 2.250mk s DO
A pokračování s TunerX pokračuje,napsal mi že balíček odeslal tak sem si řikal to může řikat ale on mi poslal kod a podle něho sem zjistil že opravdu něco odeslal ale co?
doufám že tu bednu už sem málem obulel 800 ale možná se dočkám osvícení za mojí trpělivost a kýžené bedynky
takže ještě jednou dík
FlasH