Navštíveno 571x

Nema tu nekdo na prodej autobaterii na autohifi potrebuji aby mi udrzela hifonics brutus 6000D zapojeeny do dvou ohmu pro 2,2 kw.Nemusi byt nova ale za rozumnou cenu

25.06.2009, 15:47 |
Lefi | Upraveno: 2009-06-25 15:48:00
všude píšeš rozumná cena.ale u každyho je rozumná cena něco jineho.tak napiš kolik jsi ochotnej do toho vrazit a myslim že ti nabidky přijdou
Měl jsem na mysli neco okolo tech 7-8tis.kč.
ta nevypada spatne a stacila by na cele auto nebo bych ji musel zapojit jako zalizni k zesilovaci?

25.06.2009, 16:12 |
kojak audia3t podivaj sa na druhy inzerat od macek ten prodava baterii dost dobru
Jo jo ja vim ale tech 9 tis. mi prijde moc i kdyz vim ze nova stoji asi 13

25.06.2009, 16:18 |
kojak ale mas za tisicku skoro 4 krat vecsi skratak
a vazne by mi nestacila ta 2050? myslim ze na ten muj vykon 2,2 kw by asi mela stacit ne?

25.06.2009, 16:48 |
kojak stavi neni nikdy dost
audia3tvtusim ze tohle je uplne mala PC ze jesi je to tak tak ta ti moc stacit nebude kdyz chces baterku za tyhle love
[ Link ]
mam na prodej Oddysey 1200
biturb@seznam.cz
za 4900kcje tvoje
no nic moc ma strasnej vnitrni odpor proto sem mu ji ani nenabydl
Jaky ba mela mit baterie vnitri odpor? je 5M ohmu moc?
jj 5 je moc 2,5 a mene je dobry
je mi jasne ze cim mensi tim lepsi ale kdyz baterii pouziji jen jako zalozni vadi tam tech 5M ohmu hodne?
Mel bych na prodej nejsilnejsiho Stingera SP2150 je myslim oznaceni, cenovka 8000 Kc
Jak pak je stara? A nejake poskozeni je tam? Potreboval bych vedet jeji rozmery zatim diky za dobrou nabidku
audia3t stingr je tusim 2u letej neposkozen 100% funkcni pouzivan na emma takze zadne extra vybijeni neprobehlo jinak i jako zalozni baterie musi met co nejmensi vnitrni odpor a obe baterie by meli bejt stejne
vim ze by meli byt stejne kvuli kapacitam ale co kdyz nebudou? Vadi to moc? Jeste by jsi mi mohl poradit nechci kupovaz zbytecne predimenzovanou baterii na muj vykon ktery je 2,2-3kw stacila by mi zalozni baterie odyssey pc 925 28Ah a 2400A zkratak? Ale ma 5M ohmu vnitrini odpor:-( je to hodne spatne?
Tady mas odkaz, jsou tam i rozmery -
[ Link ] Jinak je to jak pise VInzek, stari cca 2 roky, pouzivana jako druha baterka pres rele, ted je udrzovana na nabijecce, jinak 100% stav
audia3t jako zalozka ti staci normalni varta takovi ty malicky baterky nejsou dobry ani jako zalozni stejne tam musis dat aspon 50ku drat kup jednu poradnou baterku a mas klid
mas uz audiobaterku:
?mnel bych powercel za good cenu