Navštíveno 1265x

Prodám NEFUNKČNÍ BASÁK!
Basák mi doma asi 2 měsíce ležel protože jsem neměl zesilovač , pak jsem ho vyzkoušel když jsem na něj napíchnul monoblok s výkonem 1000W což bylo slabé no a když jsem na něj napíchnul Helix Dark Blue 1000.2 který ve 2ohmech dává skoro 2000W tak po 10 minutách hraní jen zasmrděl a přestal hrát :-)
Membrána při stlačení drhne -zřejmě spálená cívka ..
Nevím jestli to tu někdo opravuje nebo jestli to mam rovnou vyhodit ale pokud ho někdo chce nechám ho nejvyšší nabídce .
Začneme na 500,-kč
Poštou boužel nepošlu kvůli váze ale buďto osobní převzetí (Trutnovsko) nebo přivezu do Prahy ..

druhé foto

Bedna není součástí ale prodám ji zvlášť ..
A ještě Basák má v dolní části prasklou gumu je to trochu zalepené ale na hraní to nemělo vliv -dle bývalého majitele to propíchl šroubovákem když ho montoval :-))

17.06.2009, 20:14 |
Fanuš Zdar to máš ten z aukra taky jsem poněm koukal. Někdo tady na foru repráky spravuje.
jj kupoval jsem ho na Aukru , já už se rozhodl do toho dál nevrážet protože to žere všechny mí prachy a stejně nic nemám :-))
Zdravím Ta ja opravujem všetko čo sa týka AutoHi-fi.Subwoofre , Autozosilnovače , reproduktory , domácu Hi-fi Atd.
Díky ale už sem rozprodal polovinu komponentů z auta takže buď prodej nebo kontejner :D
Tak video jak se basáku dařilo v bedně :
[ Link ]
No konečně nějaká nabídka čekal jsem že bude větší zájem když funkční jetej stojí 6tis :-)
Pokud se nenajde nikdo kdo dá víc tak ti ho v příštim tejdnu do Prahy dovezu ..
Dáám zan 25 Eur (750Sk)plus hradím poštovné do Sk.
Phoenix2609 : Poštou nezasílám ani po ČR ani do SK to znamená že si pro něj buďto přijedete nebo pokud to mám někam po cestě tak ho dovezu !
Tak teď se mi na Aukru objevil příhoz takže trochu změna tady je aukce :
[ Link ] Končí v sobotu odpoledne .
Pro ty co chtěj osobně tak ve středu mezi 10-12 hodinou je možné osobní převzetí na kraji Prahy, pro ostatní pouze osobní převzetí !
Tak teď se mi na Aukru objevil příhoz takže trochu změna tady je aukce :
[ Link ] Končí v sobotu odpoledne .
Pro ty co chtěj osobně tak ve středu mezi 10-12 hodinou je možné osobní převzetí na kraji Prahy, pro ostatní pouze osobní převzetí !
Ved ja mi to možete poslať na dobierku a prepravné náklady na mna.poprípade ak by ste mali cestu na slovensko tak mi dajte vedieť na mail a ja by som prišiel.
Nevím kolikrát to ještě budu psát, ale POŠTOU HO PROSTĚ NEPOŠLU!!
Osobní převzetí u mně doma na Trutnovsku, nebo ve středu na trase Hradec Králové -Praha...
gratulace nismovi, nemel jsme cas byt u PC v dobe konce aukce :-)