Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > NEZNÁTE NĚKDO TENHLE ZES ?

o Navštíveno 561x o
o 14.06.2009, 00:32 | Flash
Zdravim lidi z AHC
Nevíte někdo co je to za zes? prý to byla kvalita ve starších letech ale nemůžu na něj najít výkon nic
na můstku to docela pěkně hraje i na 4kanaly ale nevim co se s tím dá kouzlit
ale už je s pozlacenými šrouby a cinch vstupy

Jestli někdo bude vědět napište LINK díky
Flash

foto k příspěvku  od Flash

o 14.06.2009, 08:08 | tappaja
Mr. Google a asi 45 vterin...
[ Link ]
[ Link ]

Nevim, snad se nemylim, ale rozhodne to nebude nic zazracnyho, Interconti, proavano pres Conrad. Proste uplne beznej 4k, kterej v tomhle stavu jako je na fotce by pro me nemel vetsi cenu jak petikilo...a to se rika kdo vi jestli...
o 14.06.2009, 10:33 | party_boy | Upraveno: 2009-06-14 10:36:22
Já bych ani to pětikilo za to nedal. Nevim kde jsi to četl nebo kdo ti to napovídal, že to byla kvalitka. Navíc on zas tak starej neni, tohle si ještě pamatuju tak cca před rokem a půl na aukru jako nový ve více kusech.
o 19.06.2009, 23:07 | Flash
party_boy::::No řekl mi to člověk co mi to prodal za asi 500 nevim už,je to lepší jak McFun

já ho neprodávám,je sice trochu ošklivej ale změny se konat budou a velký
ten vrchní plech pude do p....e a místo něho bych tam viděl plexi,mám modrý ledky co to budou uvnitř nasvěcovat ze 4stran a zesik bude po dohodě s kámošem eloxován do černé nebo červené ukazoval mi obě varianty a hmmm pěkný
takže potřebuju plexi aspon 35cmx35cmx1cm-tlouštka

Máte někdo nějakej zbytek ve velikosti co bych chtěl?
o 20.06.2009, 00:17 | Dexter
nebylo by lepší místo toho pořídit nákej značkovej a na ozdobu si pověsit obrárek na okno :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2114 sekund.